Pere MasAquest divendres torna amb força la tertúlia interactiva de "La Riera", per una banda amb els tertulians habituals en format físic, l’àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Fermí Fernandes, i per altra banda amb els fidels comentaristes virtuals, els nostres espectadors des de casa, que cada setmana enriqueixen la conversa sobre la sèrie més impactant dels últims anys a Tv3 amb els seus comentaris a Twitter i Facebook.

Si en Nil es pensava que amb la mort d'en Teo els problemes amb la discoteca s'havien acabat, anava molt equivocat. Les amenaces han fet que ell i l'Ona hagin decidit vendre el negoci, però, a qui? Res és tan fàcil com sembla. Tampoc ha estat una setmana gaire senzilla per a en Bernat, els seus complexos han fet que ell i la Lucía hagin acabat molt enfadats, serà capaç de disculpar-se en Bernat? El voldrà escoltar la Lucía? I compte amb la Mercè! Perquè potser ha arribat a La Riera per ajudar la Cristina, però qualsevol diria que torna a ser la mestressa de la fonda... i això se li pot tornar en contra... De tot això i molt més, en parlarem a la tertúlia.

La tertúlia continuarà aquesta tarda, però els fogons de "La Riera" es canviaran per la velocitat de la moto del jove campió Marc Márquez. Al costat del seu germà Àlex Márquez, i els periodistes esportius Xesco Espar i Lluís Canut, comentarem els èxits d’aquest jove campió del motociclisme nascut a Lleida, concretament a la localitat de Cervera.

Una nova tarda de DIVENDRES es parlarà de bones maneres i estil, amb un autèntic expert en aquesta matèria: Marc Giró. Ara, a més a més, hem habilitat un contestador automàtic on podeu deixar les vostres inquietuds sobre temes de bon gust i bona educació. Truqueu al 93 554 28 51, i deixeu el vostre nom i cognom amb la vostra consulta.

El toc esbojarrat de la tarda arribarà al seu moment àlgid amb la col·laboració d’Àngel Llàcer i Manu Guix, "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que interpretaran una cançó dedicada a la població.

Us hi esperem! Aquí, cada tarda és DIVENDRES. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer fermí fernandes lluís canut marc márquez pere mas xesco espar 
Viernes, 15 de noviembre de 2013 • 00:11h.