'Divendres'
Avui divendres, últim programa fins el setembre, debatrem sobre l'estiu i la manera que tenim d'entendre les vacances. Ho farem amb Bibiana Ballbè, Genís Sinca, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Tian Riba.

Montse Guals, personal shopper de Quémepongo, ens farà un petit tutorial per aprendre a fer la maleta aprofitant el màxim d'espai.

També ens acompanyarà en aquesta jornada festiva Marc Giró que, en l'última classe magistral d'elegància i bones maneres de la temporada, ens explicarà com podem comentar-li a un company de feina que fa pudor i ens farà un petit decàleg sobre l'elegància.

I acabarem recordant alguns dels millors moments de la temporada i fent festa amb el "Fes-te l'estiu", la cançó de l'estiu de TV3, dels Soul Machine!

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, dimarts 19 de juliol a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bibiana ballbé david balaguer genís sinca marc giró montse guals pere mas tian riba 
Viernes, 22 de julio de 2016 • 09:32h.

Marta Torné
Per fi ja és divendres i comencem programa amb la nostra tertúlia habitual de "La Riera", conduïda per Espartac Peran i amb els nostres contertulians habituals: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

Farem una nova entrega de "La crida del Divendres” amb els habituals Bibiana Ballbè, Genís Sinca i Sílvia Soler. Aquest cop i aprofitant que dissabte és Sant Jordi parlarem de l'amor, de declarar-nos, d'estimar...

Tancarem definitivament el concurs "Catalunya s'estima" que hem fet durant les últimes dues setmanes; coneixerem els finalistes i, entre ells, el guanyador d’un magnífic cap de setmana amb el creuer més gran del món. Per completar la taula ens acompanyarà l'actriu i presentadora Marta Torné, que també ens parlarà de l'amor i del seu llibre "Marta & Rufus", un llibre en què mostra la crisi dels 30 narrada de manera fresca i divertida. En el seu cas, just acabant d'aterrar a Madrid, sense parella, però molt enamorada d'un individu d'una altra espècie: el seu afectuós yorkshire Rufus.

Torna al sofà vermell el nostre professor particular de bones maneres, Marc Giró. Aquesta setmana respondrà a la consulta exprés d'una espectadora que li demana consell perquè ha d'assistir a un sopar de gala i la d'una altra que vol saber la seva visió sobre la lectura com a hàbit dels elegants, ara que som a la vigília de Sant Jordi.​

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 22 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández marta torné pere mas 
Viernes, 22 de abril de 2016 • 00:02h.

Antoni Bassas
Com està succeint durant els últims dies, l’actualitat política està manant en l’agenda periodística de la majoria de mitjans de comunicació, i al DIVENDRES, com no podia ser d’una altra manera, tindrem la presència d’Antoni Bassas, perquè ens faci, entre altres temes, una anàlisi de la situació segons el seu particular punt de vista.

Espartac Peran s’acomiada d’Igualada repassant tres espais que no podem deixar de visitar quan anem a la capital de l’Anoia: passejarem pel nucli antic, pel passeig Verdaguer (antic carrilet de ferrocarrils) i pel barri del Rec. Finalment, David Balaguer ens mostrarà una instal·lació de 200m2 on un igualadí hi té el seu museu particular relacionat amb el món dels trens, un muntatge impressionant que no podem deixar de veure.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas david balaguer espartac peran helena garcia melero 
Jueves, 14 de enero de 2016 • 00:09h.

Bibiana Ballbé
A la tertúlia de "La Riera" analitzarem la relació entre la Bea i la Mercè. És clar que la noia se n’aprofitarà tant com pugui. Quant de temps trigarà la Mercè a adonar-se’n? També comentarem què hauria de fer l’Imma ara que ha descobert que l’Elies era un falsificador d’obres d’art. I podria ser que tinguéssim alguna sorpresa, però per això haureu d’estar atents a la pantalla. Acompanyaran Espartac Peran: Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez, l’àvia Remei i David Balaguer.

La crida del DIVENDRES no podia obviar la pregunta que es planteja cada any quan arriba la diada de Tots Sants: ets més de celebrar la castanyada o ja estàs totalment abduït per l’esperit americà del Halloween? En parlarem, ho discutirem, plantejarem el pros i els contres amb Bibiana Ballbè, Genís Cinca, Sílvia Soler, Jan Grau i Jordi-Lluís Vilar.

Els divendres tenim cita obligada amb la classe de bones maneres del Marc Giró. Aquesta setmana respondrà a una pregunta d’un espectador del programa que, pensant en l’època en què ens trobem, vol que li expliquin quina ha de ser la millor manera de donar el condol als familiars d’un difunt.

Aprofitarem les dates i que canviem el mes per saber quin serà el nostre horòscop de cara al mes de novembre. I com no podria ser d’una altra manera, ens farà la predicció la nostra bruixa de capçalera, Imma del Destí.

Per acabar, Dolors Boatella ens farà el seu particular repàs de les notícies de la setmana i ens ensenyarà els mems més impactants i graciosos que han circulat per la xarxa. Concretament, aquesta setmana destacarà l’acció de Valentino Rossi en l’última cursa del mundial de MotoGP, el comunicat de l’OMS respecte als embotits i a les carns vermelles i alguns mems relacionats amb la composició del nou Parlament català.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer espartac peran fermí fernández genís cinca marc giró pere mas sílvia soler 
Viernes, 30 de octubre de 2015 • 00:14h.

Jorge Javier Vázquez
Torna Antoni Bassas per analitzar, des del seu punt de vista particular, el que li ha cridat més l’atenció, informativament parlant, durant l’última setmana. Comentarem la feina feta per l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB) Barcelona, amb motiu del seu desè aniversari, del polèmic anunci de l’OMS que declara cancerígena la carn processada, de la brutal detenció d’una noia en una aula d’institut als Estats Units, i acabarem amb cinema, parlant de la darrera pel·lícula de Marc Recha "Un dia perfecte per volar".

Al sofà vermell de DIVENDRES tindrem el plaer d’entrevistar en directe al periodista, presentador de televisió i productor català Jorge Javier Vázquez. Parlarem del seu nou llibre de memòries "Mi último verano de juventud", en què l’autor cavalca entre la ficció i la realitat per parlar de l’èxit i el fracàs, de les bambolines de la televisió, de fer-se gran a base de cops i de l’amor, com a redempció de tots els fracassos.


També entrevistarem el guionista i director David Victori. El català ha dirigit la sèrie de ciència ficció "Zero" produïda per Ridley Scott i Michael Fassbender, una producció que s’estrena, en la seva totalitat, per YouTube i que la podeu veure també a elterrat.com.

Jordi Pallarès, el nostre preparador físic de capçalera, ens ensenyarà a fer exercicis de manteniment sense la necessitat d’haver d’anar al gimnàs. Utilitzarem tasques diàries que, ben executades, faran que ens mantinguem en plena forma.

Acabem la setmana amb l’Espartac descobrint alguns dels indrets que no podem deixar de visitar quan anem a Arbúcies, parlarem del Museu Etnològic "La gabella" per observar les curiositats que hi estan exposades i, amb David Balaguer, coneixerem diferents varietats de pomes, totalment ecològiques.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas david balaguer david victori jorge javier vázquez 
Jueves, 29 de octubre de 2015 • 00:08h.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 33 ]