'Divendres'
Comencem la setmana amb moltes ganes de DIVENDRES amb una nova edició de la tertúlia "Oh happy day". Amb el periodista musical Pep Blay i els col·laboradors del DIVENDRES, Ana Boadas i Pere Mas, parlarem de la seva feina de presentador d’un dels programes de la temporada i comentarem els darrers esdeveniments al voltant de les corals que hi competeixen per arribar a la final.

Amb l’Espartac i l’equip d’exteriors ens traslladem aquesta setmana a la localitat de l’Ametlla del Vallès, lloc on ens espera l’escriptor Màrius Serra amb una llarga llista de "Paraules en ruta", per conèixer les particularitats de la parla d’aquest indret de Catalunya.

I aprofitant que l’Ametlla del Vallès és una població on se celebra l’Escudella de Carnestoltes, que cuina el Francesc Roger amb la col·laboració de l’Agrupació cultural de dones, farem una escudella popular en directe, amb la participació de Pep Salsetes, que ens ofereix la seva visió particular d’aquest plat. A més a més, el crític culinari Pep Nogué ens donarà consells per fer l’escudella de Nadal.

Com sempre, no hi faltarà la tertúlia d’actualitat i us presentarem en directe la cançó de Nadal de Tv3, amb el supergrup Obeses.

En directe 16:40h. a Tv3 i a través d’internet tv3.cat/directes.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas pep blay pep nogué pere mas 
Domingo, 8 de diciembre de 2013 • 12:30h.