Espartac PeranAquesta setmana, l'equip d'exteriors del programa es trasllada a Puig-reig, a la comarca del Berguedà. El passat medieval de Puig-reig està fortament vinculat amb els cavallers de l'orde del temple, que van residir i governar des d’aquesta població les possessions en territoris catalans. Per recordar el seu passat templer, Puig-reig celebra la Festa del Solstici d'estiu, ambientada en el món templer medieval. Coneixem qui eren aquests cavallers, en què creien, a qui servien, i amb quines llegendes estan relacionats: el sant grial, terra santa, els suposats tresors amagats dels templers...

A més a més, i com és habitual cada dilluns, a la secció "Paraules en ruta" explorarem les varietats dialectals del català que es parla a Puig-reig, al costat d’un autèntic arqueòleg lingüístic, l'escriptor Màrius Serra.

I a plató, repassarem els grans temes musicals que més han influït en el món del fútbol: himnes, esportivitat i motivació ompliran la secció d'"El secret de les cançons" amb el periodista musical Pep Blay i els nostres col·laboradors, Pere Mas i Ana Boadas.

La tertúlia d'actualitat amb el repàs de les noticies més destacades del dia i del cap de setmana obriran aquest programa sota la conducció de Xavi Coral, amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

Abans de marxar, tindrem una connexió en directe des de Zurich on es realitzarà la gala d'entrega de la Pilota d'Or.

Us hi esperem! Cada dia pot ser DIVENDRES. En directe, 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran pep blay pere mas xavi coral 
Lunes, 13 de enero de 2014 • 00:01h.