'Divendres'
El Carnestoltes arriba a DIVENDRES i el celebrem amb un especial de la secció "El secret de les cançons", amb el periodista musical Pep Blay, on descobrirem anècdotes i curiositats sobre les melodies que han marcat la història d’aquesta festa. Les disfresses i el ritme de samba ompliran el nostre plató, però la disbauxa també continuarà durant les connexions amb l’Espartac Peran des de Ripollet.

Durant el dia d’avui ens acostarem a la festa del Carnaval de Ripollet des del punt de vista de les tradicions, en l’aspecte culinari i festiu, amb la doctora Folch, Pep Nogué i Jan Grau. A més, coneixerem el Cabraboc, el personatge tradicional de Ripollet que representa aquesta festa.

El repàs de l’actualitat comptarà amb les opinions i punts de vista de Manuel Cuyàs, Neus Tomàs, Vicent Sanchis, Tian Riba, Pere Mas i el jutge Santiago Vidal, que publica el llibre "Els set pecats capitals de la Justícia".

I abans de marxar obrirem l’agenda teatral de la nostra col·laboradora Ana Boadas, que ens porta algunes de les estrenes més destacades als escenaris d’arreu de Catalunya.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas doctora folch jan grau neus tomàs pep nogué 
Miércoles, 26 de febrero de 2014 • 00:21h.