Àlex Gorina
Aquest dilluns, el glamur del cinema arriba a DIVENDRES amb l’anàlisi exhaustiva de la gala dels Oscar 2014. La cerimònia compleix 86 anys, i nosaltres hem seguit amb passió tot el que es va poder viure el diumenge al Dolby Theater de Los Angeles. Amb el crític cinematogràfic Àlex Gorina i els nostres col·laboradors més cinèfils, Ana Boadas i Pere Mas, us explicarem amb tots els ets i uts les claus dels Oscar 2014: guanyadors, pel·lícules nominades, catifa vermella, els vestits i les millors fotografies de la nit...

A més a més, aquesta setmana ens traslladem al costat del nostre home fora del plató, Espartac Peran, fins a la localitat de Campdevànol, a la comarca del Ripollès. Un cop haguem arribat, serà l’hora de treure la pissarra de l’escriptor Màrius Serra, i començar a escriure totes aquelles paraules en ruta que hem trobat pròpies d’aquesta regió.

Però el més important i representatiu de Campdevànol des de fa 3 segles és la industria del metall, a què es dedica aproximadament un 60% de la població. Campdevànol, a més, celebra la Biennal del Metall i és l’únic municipi de l’estat que pertany a Ring of the European Cities of Iron Work. Coneixerem totes les curiositats al voltant del metall amb el científic Marc Boada i Josep Maria Colomer, historiador local.

Obrirem el programa amb la tertúlia d’actualitat, amb les notícies més destacades del dia i del cap de setmana, comentades pels nostres tertulians: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook