Lluís BassatAquest dimarts, la creativitat  omplirà  el plató de DIVENDRES amb la visita del publicista Lluís Bassat, que acaba de publicar el seu sisè llibre sota el títol de "La creatividad". Amb ell, repassarem algunes de les seves campanyes més emblemàtiques, i parlarem de com aquesta creativitat és pot entrenar i aplicar a qualsevol àmbit de la vida per trobar solució als problemes. Parlarem amb ell de tècniques per ser més creatius al  costat del jove emprenedor Pau Garcia-Milà.

Durant la connexió amb Espartac Peran des de Navàs coneixerem què són els "sucs verds", que algunes celebrities han posat de moda a Estats Units. Amb la doctora Folch, la Núria Coll i la terapeuta nutricional Mercè Parcerisa sabrem quines fruites i verdures podem barrejar. A més a més, la doctora Folch ens explicarà quina relació hi ha entre el color dels vegetals i el que ens aporten a l’organisme.

L’actualitat del dia en format tertúlia obrirà la tarda, amb uns col·laboradors de luxe: Marina Llansana, Vincent Sanchis, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba. Una taula rodona presentada i moderada per Xavi Coral.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran lluis bassat pau garcia-milà xavi coral 
Martes, 11 de marzo de 2014 • 00:24h.