by DonkeyHoteyImatge de DonkeyHotey
Aquest dimecres muntarem una sobretaula molt intensa i centrada en les eleccions a la presidència dels EUA. Ens acompanyaran l'activista demòcrata Steven Tolliver i el prorepublicà Josep Martí que defensen els programes electorals de Clinton i Trump respectivament. També serà amb nosaltres Genís Sinca, que ens farà els perfils dels dos candidats. També s'asseuran entre nosaltres per comentar l'actualitat Vicens Villatoro i Lluís Bassat que, a més, ens presenten el llibre que han escrit conjuntament "El retorn dels Bassat", la història de la família Bassat com a fil conductor que ressegueix l'esplendor i la tragèdia dels jueus del vell continent. I, al capdavall, la història de la mateixa Europa.

A "No ho dic jo, ho diu un estudi!", la fascinant secció que condueix Josep Maria Mainat, parlarem d'un altre tema que, de ben segur, suscitarà l'interès dels nostres espectadors. Aquesta setmana sabrem alguns dels remeis científics per combatre l'envelliment.

El dimecres entrevistarem el riudomenc Jordi Bedmar, fotògraf oficial del president Puigdemont. Ens explicarà com és la seva feina i com es viu el fet d'assistir a tots els actes oficials que marquen l'agenda del president per fotografiar els moments més destacats.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran genís sinca helena garcia melero jordi bedmar josep maria mainat josep martí lluis bassat steven tolliver vicens villatoro 
Miércoles, 9 de noviembre de 2016 • 00:06h.

Lluís BassatAquest dimarts, la creativitat  omplirà  el plató de DIVENDRES amb la visita del publicista Lluís Bassat, que acaba de publicar el seu sisè llibre sota el títol de "La creatividad". Amb ell, repassarem algunes de les seves campanyes més emblemàtiques, i parlarem de com aquesta creativitat és pot entrenar i aplicar a qualsevol àmbit de la vida per trobar solució als problemes. Parlarem amb ell de tècniques per ser més creatius al  costat del jove emprenedor Pau Garcia-Milà.

Durant la connexió amb Espartac Peran des de Navàs coneixerem què són els "sucs verds", que algunes celebrities han posat de moda a Estats Units. Amb la doctora Folch, la Núria Coll i la terapeuta nutricional Mercè Parcerisa sabrem quines fruites i verdures podem barrejar. A més a més, la doctora Folch ens explicarà quina relació hi ha entre el color dels vegetals i el que ens aporten a l’organisme.

L’actualitat del dia en format tertúlia obrirà la tarda, amb uns col·laboradors de luxe: Marina Llansana, Vincent Sanchis, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba. Una taula rodona presentada i moderada per Xavi Coral.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran lluis bassat pau garcia-milà xavi coral 
Martes, 11 de marzo de 2014 • 00:24h.

Leo Bassi 'Utopia'Pues para empezar veo 3 "B". La primera es la de Leo Bassi, que presenta "Utopía", su nuevo espectáculo, y mezclar Leo Bassi con una palabra que acaba en "culo", promete, ¿a qué sí?

La segunda es la de Lluis Bassat, que viene a hablarnos de "El aprendiz", el nuevo reality de laSexta, donde los concursantes van a aprender a vender de todo, menos portadas en Interviú.

Y la tercera "B" que veo es, cómo no, la de BUENAFUENTE, nombre del programa donde entrevistaremos a Bassi y Bassat, nombre del presentador del programa donde entrevistaremos a Bassi y Bassat y nombre del presentador que entrevistará a Bassi y Bassat está noche alrededor de las doce.

Además hoy vuelve al programa el gran Mag Lari. Si te gusta la magia donde el mago parece un bailarín artrítico, las partenaires parecen mamachichos venidas a menos y la música está tan alta que parece una sucursal de H&M, no te gustará el Mag Lari. Él hace magia de verdad. A mí me pidió 100 euros y el tío no tardó ni cinco minutos en hacerlos desaparecer.

Por cierto que también estará Berto, que es un chaval nuevo que empieza. Esta noche, en BUENAFUENTE, en laSexta.


En: BNyBFN laSexta 
Tags: el aprendiz lasexta leo bassi lluis bassat mag lari 
Lunes, 5 de octubre de 2009 • 12:07h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]