Sanchís i SardàAquest dimarts la tertúlia d’actualitat de DIVENDRES se centrarà en la qüestió sobiranista, concretament en la intenció del vot en un hipotètic escenari de consulta sobre la independència de Catalunya. Ho farem a través del  nou llibre "Sí-sí o sí-no", que han escrit a quatre mans Vicent Sanchís i Xavier Sardà. A les seves pàgines podem trobar els arguments dels dos periodistes a l’hora d’escollir què votaran, i durant la tertúlia d’avui defensaran les seves postures en un cara a cara moderat per Xavi Coral.

Durant les connexions amb Espartac Peran a Riudecanyes, coneixerem un dels productes autòctons més valuosos, l’oli. Respondrem totes les preguntes sobre l’oli a nivell nutricional i de consum: quina diferència hi ha entre l’oli d’oliva verge i l’extra verge? Per quin hem d’optar segons els àpats? Quan podem fer servir els olis de llavors com el de llinet o sèsam? Amb Núria Coll i la nutricionista del programa, la doctora Folch.

I també parlarem amb el doctor Estivill, especialista en trastorns de la son, que tot just publica un llibre sobre les seves vivències durant més de 20 anys tractant pacients amb problemes de la son a la seva clínica. Gent que no dorm, gent que té massa son i gent que no deixa dormir, de tots ells, en parlarem durant l’entrevista amb el doctor Estivill.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch dr. estivill núria coll vicent sanchís xavier sardà 
Martes, 8 de abril de 2014 • 00:12h.