Sanchís i SardàAquest dimarts la tertúlia d’actualitat de DIVENDRES se centrarà en la qüestió sobiranista, concretament en la intenció del vot en un hipotètic escenari de consulta sobre la independència de Catalunya. Ho farem a través del  nou llibre "Sí-sí o sí-no", que han escrit a quatre mans Vicent Sanchís i Xavier Sardà. A les seves pàgines podem trobar els arguments dels dos periodistes a l’hora d’escollir què votaran, i durant la tertúlia d’avui defensaran les seves postures en un cara a cara moderat per Xavi Coral.

Durant les connexions amb Espartac Peran a Riudecanyes, coneixerem un dels productes autòctons més valuosos, l’oli. Respondrem totes les preguntes sobre l’oli a nivell nutricional i de consum: quina diferència hi ha entre l’oli d’oliva verge i l’extra verge? Per quin hem d’optar segons els àpats? Quan podem fer servir els olis de llavors com el de llinet o sèsam? Amb Núria Coll i la nutricionista del programa, la doctora Folch.

I també parlarem amb el doctor Estivill, especialista en trastorns de la son, que tot just publica un llibre sobre les seves vivències durant més de 20 anys tractant pacients amb problemes de la son a la seva clínica. Gent que no dorm, gent que té massa son i gent que no deixa dormir, de tots ells, en parlarem durant l’entrevista amb el doctor Estivill.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch dr. estivill núria coll vicent sanchís xavier sardà 
Martes, 8 de abril de 2014 • 00:12h.

Sergi MateuAl programa d'avui repassarem els moments més interessants de la setmana a "La Riera" amb els nostres tertulians habituals: David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Avui tenim de convidat el Sergi Mateu, l'Albert de "La Riera". Hi parlarem del seu començament d'any, perquè aquesta setmana hem sabut que la família més rica de Sant Climent no té calés. Què els ha passat? Com han arribat a aquest extrem? Mirarem d'esbrinar-ho i de donar idees a l'Albert per aconseguir liquiditat. També parlarem del casament de l'Ernest i la Sònia, i de la nova incorporació de la cuina, l'Olga. L'Ona i la Marina també han passat una setmana mogudeta. Com acabarà tot això?

També ens visitarà el doctor Estivill, que ens donarà consells per aixecar-nos al matí de bon humor, i farem una ruta pels millors boscos de Catalunya.

Viu un DIVENDRES en loop cada día a les 16:40h., a Tv3.

[ Un "Divendres" con Sergi Mateu, Sergi Mateu de "la Riera", 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer dr. estivill enric majó la riera pere mas sergi mateu 
Viernes, 13 de enero de 2012 • 00:00h.

Alicia Pérez, la Marta de 'La Riera', a 'Divendres'Un error imperdonable fa que la Marta segui aquesta tarda al banc dels acusats, o el que és el mateix, que passi per l'interrogatori dels integrants de la tertúlia de "La Riera": David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. I és que la pobra Marta (paper que interpreta l'actriu Alicia Pérez), l'ha feta ben grossa. Efectivament, igual que la noia del vídeo, ella també ha barrejat components químics per error, hi ha posat amoníac en un dels plats del restaurant. Conseqüències: un client de Can Riera enverinat, i per a ella, com a càstig, una rebaixa de sou substancial, just ara que tant, tant, necessita els diners...

Deixarem a un costat els drames que ens assalten des del món paral.lel de les sèries de ficció, per centrar-nos a millorar la nostra qualitat de vida amb els consells per dormir millor del Dr. Estivill. En el capítol d'avui, aprendrem quines són les millors postures per dormir en funció d'on ens trobem. Perquè no és el mateix dormir al seient d'un avió que en un tatami japonès.

I més coses: ens acomiadem del que ha estat fins avui el defensor de l'audiència de Tv3, Carles Pérez. La seva legislatura com a defensor dels espectadors ha finalitzat i, abans de dir-li adéu, coneixerem quins han estat els moments televisius que han aixecat més polseguera entre els televidents.

Marxem fins dilluns, amb una recomanació musical per al cap de setmana, que sentirem en directe al plató de DIVENDRES: Joan Masdéu. DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

[ Alicia Pérez, la Marta de "La Riera", la lía parda en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alicia pérez ana boadas carles pérez david balaguer dr. estivill enric majó joan masdéu la riera pere mas 
Viernes, 11 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]