Espartac Peran i Xavi CoralEl programa DIVENDRES torna després de les vacances de Setmana Santa i ho fa  amb una edició molt especial!  Espartac Peran, Màrius Serra i part de l’equip d’exteriors es traslladen a la casa particular d’una espectadora del programa, després d’un procés de selecció que es va dur a terme durant tot el mes de març i durant el qual vam rebre la candidatura de moltes llars de Catalunya per acollir un DIVENDRES en directe. El gran dia ha arribat, i aquest dimarts 22 connectarem amb Espartac Peran, el nostre home d’exteriors, que ens espera en una llar de Tarragona amb moltes sorpreses!

A plató retrem tribut a un dels programes emblemes de TV3, "Els matins", que viu un moment molt especial celebrant el seu dècim aniversari. Deu anys d'"Els matins", amb tot el rigor periodístic i la professionalitat dels seus col·laboradors, que coneixerem més a fons al costat de les conductores d’aquest espai, Helena Garcia Melero i Lídia Heredia.

Com sempre, obrirem la tarda amb la tertúlia d’actualitat moderada per Xavi Coral i amb la col·laboració de Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Salvador Cardús i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero lidia heredia salvador cardús 
Viernes, 18 de abril de 2014 • 10:00h.