Haldor Mar
Aquest dimecres,  seguirem el nostre camí cap a les vacances d’estiu a DIVENDRES al costat d'Halldor Mar, músic islandès component de la banda pop-rock Wiggum, que ha publicat un disc en què versiona algunes de les cançons més emblemàtiques del moviment musical de La Nova Cançó dels anys 60 i 70. "El vent" és "The wind", "Remena nena" es torna internacional amb el títol "Shake it baby" i així, moltes més... Anirem repassant diversos temes amb ell mateix i les anècdotes que sobre aquestes cançons ens explica el periodista musical Pep Blay.

També visitarem els horts de Sant Vicenç dels Horts, una població que ha estat tradicionalment vinculada amb la producció hortícola i forma part del Parc Agrari del Baix Llobregat. Parlem de l’agricultura des de diverses perspectives: la producció actual, la fruita i verdura de temporada, els petits productors que fan cistelles o l’hort com a teràpia. Amb Pep Nogué, la doctora Folch i Lidia Herédia.

A més a més, hem preparat un tutorial especial estiu per aquells que sigueu apassionats del món de la fotografia. Us explicarem a través d’un decàleg de consells com podeu fer bé les fotos de les vacances, amb l’ajuda del fotògraf Francesc Muntada.

I amb Xavi Coral farem el repàs diari de l’actualitat, en una taula amb uns col·laboradors de luxe: Manel Cuyàs, Francesc Romeu, Sergi Picazo, Tian Riba i el director d’orquestra del concert del Tricentenari, Salvador Brotons.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: francesc muntada haldor mar lidia heredia pep nogué salvador brotons 
Miércoles, 16 de julio de 2014 • 00:24h.

Espartac Peran i Xavi CoralEl programa DIVENDRES torna després de les vacances de Setmana Santa i ho fa  amb una edició molt especial!  Espartac Peran, Màrius Serra i part de l’equip d’exteriors es traslladen a la casa particular d’una espectadora del programa, després d’un procés de selecció que es va dur a terme durant tot el mes de març i durant el qual vam rebre la candidatura de moltes llars de Catalunya per acollir un DIVENDRES en directe. El gran dia ha arribat, i aquest dimarts 22 connectarem amb Espartac Peran, el nostre home d’exteriors, que ens espera en una llar de Tarragona amb moltes sorpreses!

A plató retrem tribut a un dels programes emblemes de TV3, "Els matins", que viu un moment molt especial celebrant el seu dècim aniversari. Deu anys d'"Els matins", amb tot el rigor periodístic i la professionalitat dels seus col·laboradors, que coneixerem més a fons al costat de les conductores d’aquest espai, Helena Garcia Melero i Lídia Heredia.

Com sempre, obrirem la tarda amb la tertúlia d’actualitat moderada per Xavi Coral i amb la col·laboració de Sebastià Serrano, Núria Farré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Salvador Cardús i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero lidia heredia salvador cardús 
Viernes, 18 de abril de 2014 • 10:00h.

Lídia HerediaHi ha gestos quotidians que poden fer millor el nostre dia a dia. Hi ha tecnologies al nostre abast que ens poden estalviar despeses a final de mes. Viure millor i d'una manera més sostenible és possible i el nou programa de la Lídia Heredia "Lletra petita" ho demostrarà, ficant-se en la pell del ciutadà per analitzar la nostra manera de viure, de consumir, de desplaçar-nos i de repartir el temps. En definitiva, consells per viure millor i d'una manera més sostenible. Aquest dimecres, Lídia Heredia visitarà el plató de DIVENDRES per explicar-nos de primera mà en què consisteix aquest nou projecte televisiu que podrem veure a Tv3 aquest vespre.

També seguirem l'Espartac en el seu recorregut per Vidreres, avui amb una connexió en directe que ens permetrà conèixer l'espectacularitat de la comarca de la Selva a través dels seus castells. Visitarem el castell de Sant Iscle, a Vidreres, i d'altres, com els de Farners, Brunyola, Montsoriu i Hostalric.

I amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté coneixerem les arrels d'una de les festes més populars de Vidreres:  la festa del ranxo, on s'hi arriben a cuinar 2.700 kg. de ranxo per repartir entre els assistents. Farem ranxo en directe i explicarem l'origen d'aquesta i altres tradicions que es fan durant el Carnaval.

Repassem l'actualitat de dimecres amb el jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Manel Cuyàs, Núria Coll, Tian Riba i Sílvia Soler, col.laboradora habitual que ha guanyat el Premi Ramon Llull amb la seva novel.la "L'estiu que comença".

En directe, 16:40h., Tv3

[ Lídia Heredia lee la "Letra pequeña" en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: josep maria solé i sabaté lidia heredia manel cuyàs màrius carol núria coll santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 6 de febrero de 2013 • 00:00h.

Carme Ruscalleda, Ferran Adrià y Joan RocaEs posa en marxa la campanya "Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2012", promoguda per la Fundació Institut Català de la Cuina (FICC). A l'any 2010 van ser els castellers i ara la grastronomia catalana vol afegir-se a obtenir aquest important reconeixement, ja que és ben cert que la cuina de casa nostra ha arribat tan amunt com els castells, té la mateixa força i, a més, s'ha fet a base d'un treball d'equip. En parlarem amb Pepa Aymamí, directora general de la FICC; Fermí Puig, cuiner i president de la FICC; el catedràtic en nutrició i expert en aliments Abel Mariné; l'àvia Remei, que ha publicat un llibre de cuina, i en Pere Mas.

Aquesta setmana ens traslladem amb l'Espartac Peran fins a la localitat de Centelles, a la comarca d'Osona. La proposta per avui consisteix a fer la ruta de rellotges de sol. Centelles conserva onze rellotges de sol al llarg del seu nucli urbà i rodalies, descobrirem els rellotges de sol més curiosos mai vistos i aprendrem a fer-ne un. Per descomptat, també tenim hora amb l'escriptor Màrius Serra, per conèixer aquelles paraules i expressions orals que són pròpies de Centelles, a la secció "Paraules en ruta".

I amb els col.laboradors dels dilluns, Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lídia Heredia i Tian Riba, farem una taula rodona per anar més enllà dels grans titulars dels diaris i organitzar la tertúlia d'actualitat.

Comença la setmana amb nosaltres a DIVENDRES. En directe a les 16:35h., a Tv3.

[ La Cocina catalana, protagonista en "Divendres", el lunes por la tarde en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine carles capdevila fermí puig lidia heredia núria farré pepa aymaní pere escobar pere mas sebastià serrano 
Lunes, 19 de marzo de 2012 • 00:00h.

Màrius SerraLa Passió és una tradició que té les arrels a l'edat mitjana, i Olesa de Montserrat és una de les poblacions que l'ha mantinguda viva i l'ha potenciada de tal manera que tots els vilatans s'impliquen en les representacions. Però, què és la Passió? Quins són els seus orígens? Quins altres llocs de Catalunya, a banda d'Olesa, representen la Passió? Qui hi participa, en aquest espectacle? Aquesta setmana DIVENDRES es trasllada a la població d'Olesa de Montserrat per descobrir tots els secrets que amaga aquesta tradició. Espartac Peran ens espera avui amb l'escriptor, filòleg i enigmista barceloní Màrius Serra, per fer-nos partícips d'aquest espectacle.

A plató ens acompanya el periodista i escriptor Carles Porta, que acaba de publicar "Fago", una narració basada en els fets reals que van sacsejar aquest petit poble de 30 habitants del Pirineu, on van assassinar l'alcalde i tots els veïns van ser declarats sospitosos.

I no hi faltarà la nostra habitual tertúlia d'actualitat, en aquesta ocasió integrada per Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Lídia Heredia i Tian Riba.

Us esperem en directe, després de "La Riera", a les 16:30h., a Tv3.

[ Nos adentramos en la "Pasión de Olesa" con Màrius Serra, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles porta lidia heredia màrius serra núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 12 de marzo de 2012 • 00:00h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]