Barcelona
La Xina, el territori més poblat del planeta Terra amb més de 1.354 milions d’habitants, és alhora un dels països de trajectòria expansiva amb més negocis internacionals, i Catalunya és un dels llocs on es concreten moltes d’aquestes empreses asiàtiques. D’aquí a uns dies s’inaugurarà la primera línia aèria Barcelona-Pequín, però, què busquen els xinesos que vénen a Catalunya, a part d’oportunitats laborals? Aquest dimarts descobrim com són els xinesos que ens visiten amb Jaume Acebedo, director de la revista Asiacom Magazine, i amb dos empresàries xineses que viuen a Catalunya.

Des de l’orient llunyà viatjarem un altre cop a Catalunya a través de les connexions amb Espartac Peran des d’Ullastret, per conèixer la història i les curiositats al voltant del producte més reconegut d’Ullastret: el recuit de drap de Ca la Nuri. Amb en Pep Nogué descobrim diferents maneres d’utilitzar el recuit a la cuina i amb la doctora Folch parlem de les propietats nutricionals del recuit i d’altres làctics. A més a més, seguirem amb la secció especial "Triquini" de la doctora Folch, els tres consells bàsics per mantenir la silueta de cara a l’estiu.

Com sempre, comentem l’actualitat del dia a la tertúlia moderada per Xavi Coral amb Marina Llansana, Vicent Sanchís, Antonio Franco, Tian Riba i Pere Mas.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco espartac peran marina llansana pep nogué tian riba vicent sanchís xavi coral 
Martes, 29 de abril de 2014 • 00:19h.