'Divendres'
Espartac Peran continua a la població de Calaf, i avui ens mostrarà alguns temes apassionants, relacionats amb l’alimentació i la nutrició. En primer lloc coneixerem com funciona la cria del conill, al costat dels especialistes de l’empresa calafina Euroconill, ens explicaran totes les curiositats sobre aquest animal. A més a més, coneixerem en què consisteix la cuina solar, que segons els experts es tracta de la manera més ecològica de cuinar. I a causa de la proximitat de la localitat de Calaf amb l’empresa Lilà Cosmetics ens endinsarem en el món de la cosmètica ecològica... i de proximitat! Donarem dues receptes per fer barretes energètiques i crema de llavis a casa.

Amb el periodista musical Pep Blay analitzarem el llançament del nou disc... inèdit! del desaparegut Michael Jackson. Ahir va sortir a la venda un nou treball amb cançons noves que l’artista va descartar durant la seva carrera. Aprofitarem per fer un recorregut de la seva vida a través de les cançons més populars del gran Michael.

I obrirem l’agenda teatral de la nostra col·laboradora Ana Boadas, que ens porta la crònica de tres de les estrenes teatrals més potents de l’any: "El zoo de vidre", dirigida per Josep Maria Pou; "El joc de l’amor i de l’atzar", dirigida per Josep Maria Flotats; i "Els dies feliços", de Sergi Belbel, amb l’actriu Emma Vilarasau.

L’actualitat del dia centrarà la nostra atenció en la taula que obrirà la tarda, moderada per Xavi Coral i amb la participació de Manuel Cuyàs, Leonor Mayor, Francesc Romeu, Tian Riba i Eduardo Reyes, president de la plataforma Súmate.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: eduardo reyes francesc romeu leonor mayor manuel cuyàs tian riba xavi coral 
Miércoles, 14 de mayo de 2014 • 00:27h.