Carme RuscalledaAquest dimecres, parlarem de fruites tropicals des de la Cellera de Ter. Cada cop trobem més en el mercat i a més a més, a la Cellera hi trobem la feijoa, un arbust tropical que s’hi conrea des de fa més de 100 anys. En parlem amb la doctora Folch i la Carme Ruscalleda, que ens donarà trucs i consells per preparar aquestes fruites.

A més a més, coneixem com era un àpat de festa tradicional de pagès de principis de segle XX a la Cellera de Ter, tal com l’elaboren cada any per la Festa de la Matança del Porc. La Carme Ruscalleda ens proposa una versió refrescant d’aquest àpat de festa encarat a l’estiu.

A plató no deixarem de delectar els nostres sentits a través de la gastronomia, però viatjarem fins al Japó sense moure’ns de Sant Joan Despí per tastar sushi, makis, sashimi i una infinitat més de menjars japonesos. Farem una llista amb l’ABC de la cuina japonesa perquè us quedi ben clar com demanar en un restaurant japonès.

I la tertúlia d’aquesta tarda tindrà caire de classe magistral d’economia, amb una nova intervenció del catedràtic Xavier Sala i Martin.

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda doctora folch montse folch xavier sala i martín 
Miércoles, 2 de julio de 2014 • 00:12h.