Xavi Coral i Espartac Peran
S’apropa el final de temporada i els fogons de Can Riera cremen més que en qualsevol altra època de l’any. Aquest divendres ens posem els guants i agafem la paella pel mànec de la tertúlia de "La Riera", per endinsar-nos als focs de la sèrie amb més seguidors que el twitter de Xavi Coral. Amb la participació del nostres col·laboradors fixos, l’àvia Remei, Ana Boadas, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez, i tota la comunitat d’internautes que ens segueixen cada setmana i fan que aquesta tertúlia brilli encara més... gràcies als seus comentaris a les xarxes!

Com que és final de setmana, és també moment de parlar d’elegància i bones maners amb Marc Giró. Un cop més, respondrem els dubtes que ens fan arribar els espectadors. Enguany resoldrem una qüestió delicada però que ens afecta a molts de nosaltres: Com podem arribar tard a la feina amb elegància?

A més a més, obrirem l’agenda teatral d’Ana Boadas amb totes les novetats de la cartellera i coneixerem la previsió del temps per a les properes setmanes, amb Dani Ramírez: arriba definitivament l’estiu?

DIVENDRES a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: dani ramírez david balaguer espartac peran fermí fernandes marc giró xavi coral 
Viernes, 11 de julio de 2014 • 00:14h.