Festival Porta Ferrada
Per a la programació d'enguany Porta Ferrada també ha pensat en les famílies i en la diversió dels més petits amb la proposta "Porta Ferrada Kids". Aquest racó del festival està pensat perquè els més petits també tinguin accés a les diferents disciplines artístiques. Sota el concepte Kids es programen diferents activitats: tallers de teatre, audiovisuals i pintura, on els nens podran gaudir de diferents experiències que tindran com objectiu principal apropar als més menuts a l'art.

Tres portes que obren tres disciplines artístiques als mes petits.

Porta a les arts plàstiques: Picasso Dictation
Mentre un conta contes explica una història. Els nens i nenes l'hauran d'anar dibuixant. De tots els dibuixos que es facin es formarà un gran mural. Aquesta porta obrirà i endinsarà als més petits al món de les arts plàstiques on podran embrutar-se les mans de pintura i deixar la seva empremta a la porta. Donem la possibilitat que a través dels colors, diferents materials, pinzells i teixits, els infants facin volar la seva imaginació.


Porta a l'art audiovisual: joc de nens
Una activitat en la que els nens es faran i enregistraran una entrevista entre ells. Un exercici que tindrà lloc en un mini plató en el que els nens i nenes jugaran els diferents rols d'aquest format televisiu: el del periodista i el del entrevistat. Per uns moments els més petits jugaran a ser periodistes. Alhora, com a exercici audiovisual, també s'organitzarà un "joc de nens". Una dinàmica en la que es dóna una paraula als nens i ells l'han de definir.

Porta a les arts escèniques: el teatre
El mateix conte que els nens il.lustraran a través de la "porta a les arts plàstiques" serà teatralitzat i hauran d'interpretar alguna de les escenes seleccionades. A través d'aquesta porta també es farà un taller de màscara, per a que els nens experimentin la tècnica i es puguin emportar la màscara com a record.

Hi haurà a disposició dels nens un bagul ple de vestuari i atrezzo, espases, capes, barrets, vestits, etc... Els nens es podran disfressar amb el rol que ells escullin. Un joc teatral que els permetrà somniar i estimar el teatre.

"Porta Ferrada Kids" és gratuït i tindrà lloc a la Plaça del Teatre Auditori de Sant Feliu de Guíxols els dies 2 i 3 d'agost de 18 a 20h.

Porta Ferrada Kids
Festival de la Porta Ferrada: Web | @portaferrada | Facebook | YouTube