Singlot Festival 2016
Andreu Buenafuente amb EL TERRAT i TheProject han presentat el cartell de la segona edició del SINGLOT FESTIVAL que tindrà lloc el proper 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols en el marc del Festival Porta Ferrada 2016. Per segon any consecutiu el SINGLOT FESTIVAL envairà d'humor Sant Feliu de Guíxols durant tres dies amb espectacles i propostes de comèdia, jornades acadèmiques i també professionals amb els principals creadors, productors, distribuïdors i exhibidors a nivell nacional. Una proposta que està encapçalada per Goyo Jiménez amb l'espectacle "By the way" i en la que també estarà present el muntatge de "El Rey" de Teatro del Barrio amb Alberto Sanjuan, Luis Bermejo i Willy Toledo, "Mal Martínez" de Marc Martínez, Fermí Fernández amb "El sommelier", el "Nano cabaret" d'Yllana, "Be god is" de l'Espai Dual i una master class impartida per Andrés Lima.

Singlot Festival 2016
La sala Club del BARTS ha estat l'espai escollit per presentar aquest nou cartell de SINGLOT. Una presentació que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, i membres del seu consistori amb els que ha agraït que la comèdia prengui la població durant tres jornades al juliol. Enguany, la creativitat del cartell ha anat a càrrec del dibuixant i il.lustrador Mikel Urmeneta, creador i fundador de Kukuxumusu però que actualment està al capdavant de Katuki Saguyaki. Urmeneta ha seguit sent fidel al joc del peu amb la ploma, creat per Javier Jaén per a la primera edició, i que ha esdevingut marca de la casa.

El SINGLOT FESTIVAL és una proposta artística que va néixer el 2015 i que ha estat ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, que en les seves paraules «Per fer la segona edició abans s'havia de fer la primera i era arriscat. Un festival de comèdia que es pren la comèdia seriosament amb l'objectiu d’unir als professionals de la comèdia i les arts escèniques com mai abans s'havia vist».

L'edició d'enguany presenta un programa que vol viatjar per diferents gèneres i permet donar un pas més enllà en la programació d'entreteniment dins del Festival de Porta Ferrada. I és en aquesta segona entrega en la que es presenta la primera producció SINGLOT, fruit de les jornades professionals de la primera, "Mal Martinez" humor i hòsties, un espectacle en el que segons el mateix Marc Martínez «quiero salir al escenario y petarlo».

Singlot Festival 2016
En resum, SINGLOT és una trobada de tres dies que reunirà l'humor i la comèdia per gaudir-ne i sobretot per reflexionar-ne a l'aire lliure, en ocasions, i en d'altres en espais emblemàtics de la vila com l'Espai Thyssen, l'Espai Las Vegas, entre d’altres.

SINGLOT FESTIVAL: 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols.

SINGLOT FESTIVAL a: singlotfestival.com | blog.singlotfestival.com


'Singlot Festival'
Aquest migdia a Barcelona, EL TERRAT i The Project han presentat el SINGLOT FESTIVAL, el primer festival d'humor i comèdia que tindrà lloc del 23 al 26 de juliol de 2015 a Sant Feliu de Guíxols i que formarà part de la programació del Festival de Porta Ferrada.

Gràcies a la col.laboració amb The Project des de 2012 programant la millor comèdia al BARTS de Barcelona neix aquesta iniciativa. Una proposta de festival única que vol esdevenir la trobada anual de l'humor i de la comèdia.

SINGLOT FESTIVAL, dirigit per Andreu Buenafuente, fa una aposta de festival innovadora i diferent on tindrà cabuda l'espectador, el sector professional i l'acadèmic amb la comèdia com a bandera. SINGLOT els uneix per riure, treballar i crear sinèrgies per dinamitzar el sector.

SINGLOT FESTIVAL s'emmarca dins la programació del Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i tindrà una duració de 4 dies on l'humor i la comèdia es concentren vora el mar amb propostes com Leo Bassi, Els Joglars, Faemino y Cansado, Andreu Buenafuente, Berto Romero, els creadors de la revista Mongolia, Javier Coronas, Anabel Alonso, taules de cooperació amb professionals del sector, debats, tallers, cinema, intercanvi de projectes, etc.

En resum, el SINGLOT FESTIVAL vol portar a Sant Feliu de Guíxols els millors noms i espectacles d'humor, comèdia i stand up comedy de l'escena nacional i internacional.

Un festival multidisciplinar format per tres branques

El SINGLOT FESTIVAL està format per tres branques ben diferenciades però que totes volten al costat de l'humor i la comèdia.

1—. La programació general de comèdia
Aquesta part del festival estarà oberta al públic en general i es basarà en propostes d'espectacles de petit, mitjà i gran format que faran viatjar a l'espectador per l'univers de la comèdia i l'humor. La multidisciplinarietat es representarà amb propostes que van des del teatre convencional fins a manifestos sobre l'humor, passant per propostes de cinema documental sobre la comèdia, xerrades, i alhora propostes més gamberres i desenfadades que homenatjaran el format genuí de l'estiu: el monòleg a la platja.

2—. Les jornades professionals
Aquesta proposta del SINGLOT FESTIVAL es basa en la programació d'unes jornades en les que es barrejaran creadors, productors i exhibidors amb l'objectiu de crear una producció única que es representarà en la segona edició del SINGLOT FESTIVAL, l'any vinent.
Una proposta enfocada exclusivament a l'humor que fa que esdevingui una iniciativa sense antecedents a l'estat. Aquest fet motiva a SINGLOT FESTIVAL per dur a terme aquestes jornades amb una clara voluntat productiva. L'objectiu de les quals és motivar als assistents per a que surtin projectes finançats i amb una perspectiva favorable d'explotació. Unes jornades on es fomentarà el debat, la reflexió sobre la necessitat de l'humor i la creació d'oportunitats de producció.

3—. Les jornades acadèmiques
SINGLOT FESTIVAL aprofitarà la convocatòria artística per programar seminaris impartits per Leo Bassi i Ramón Fontserè. Una proposta docent dirigida a professionals del sector.

'Singlot Festival'

La trobada de la comèdia i del pur entreteniment

EL TERRAT sempre ha apostat per propostes teatrals de qualitat esdevenint un segell de garantia artística que ha servit per nodrir la seva aliança amb The Project programant al BARTS propostes de primer nivell com "Autorretrato de un jovent capitalista español" d'Alberto Sanjuan, "El rei borni", "La Shica", "Corbacho 5G", "La llamada" o el duet radiofònic Gomaespuma, entre molts altres.

Aquesta aliança entre les dues productores es va iniciar la tardor del 2012 i ha donat fruits més que positius com és la col.laboració des de l'any passat d'EL TERRAT com a co-productor artístic en el Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i que enguany aposta per aixecar un festival d'aquestes característiques.

El SINGLOT FESTIVAL es celebrarà els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol de 2015 en els diferents espais que Sant Feliu de Guíxols té per a espectacles com el Teatre Narcís Ferrer, l'Espai Port, el Monestir de la Porta Ferrada o la platja de la vila.

Tota la informació detallada dels espectacles, els espais, les jornades, el calendari, la venda d'entrades, etc. de SINGLOT FESTIVAL es podrà trobar properament a singlotfestival.com, així com la informació puntual i l'atenció a l'espectador a Twitter i Facebook.

SINGLOT FESTIVAL a: singlotfestival.com


I Congrés Femení de Supervivències
Fins el 28 de setembre, Teatre BARTS (Barcelona) → Entrades

Barcelona no s'ha pogut negar a l'evidència. Després de l'èxit aconseguit el passat mes de juliol, el públic demanava el retorn de les quatre doctores conferenciants: Silvia Mayo, Débora Dora, Carolina Miga i Mireia Doors. I clar, com no tenen res més a fer (que investigar i fer xerrades, volem dir) han acceptat repetir.

Del 19 al 28 de setembre el Teatre BARTS torna a ser la seu d'aquest I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure aquestes congressistes de primer nivell. Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega tornen a posar-se al capdavant de ponències d'allò més interessants. Elles seran les encarregades de posar aquest congrés en la primera posició dels congressos més divertits del món.

EL TERRAT i The Project davant la creixent demanda de seminaris i congressos a la ciutat de Barcelona, van presentar-lo el passat 2 de juliol sota la programació del GREC Festival de Barcelona. Tant aquesta nova edició con aquella primera tenen com a objectiu presentar una sèrie de ponències sobre les preocupacions universals de les dones (i indirectament dels homes).

El I Congrés Femení de Supervivències sota la direcció de Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran les novetats en la investigació sobre la feina, la família, els homes i l'amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d'un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

I Congrés Femení de Supervivències
I Congrés Femení de Supervivències a:
@ElTerrat | @ElTerratTeatro | @TheProject | @BartsBcn

@SilviAbril | @AnnaBertran | @CarolinaNorieg | @MireiaPortas | @ReichelDelgado

Festival Porta Ferrada
Per a la programació d'enguany Porta Ferrada també ha pensat en les famílies i en la diversió dels més petits amb la proposta "Porta Ferrada Kids". Aquest racó del festival està pensat perquè els més petits també tinguin accés a les diferents disciplines artístiques. Sota el concepte Kids es programen diferents activitats: tallers de teatre, audiovisuals i pintura, on els nens podran gaudir de diferents experiències que tindran com objectiu principal apropar als més menuts a l'art.

Tres portes que obren tres disciplines artístiques als mes petits.

Porta a les arts plàstiques: Picasso Dictation
Mentre un conta contes explica una història. Els nens i nenes l'hauran d'anar dibuixant. De tots els dibuixos que es facin es formarà un gran mural. Aquesta porta obrirà i endinsarà als més petits al món de les arts plàstiques on podran embrutar-se les mans de pintura i deixar la seva empremta a la porta. Donem la possibilitat que a través dels colors, diferents materials, pinzells i teixits, els infants facin volar la seva imaginació.


Porta a l'art audiovisual: joc de nens
Una activitat en la que els nens es faran i enregistraran una entrevista entre ells. Un exercici que tindrà lloc en un mini plató en el que els nens i nenes jugaran els diferents rols d'aquest format televisiu: el del periodista i el del entrevistat. Per uns moments els més petits jugaran a ser periodistes. Alhora, com a exercici audiovisual, també s'organitzarà un "joc de nens". Una dinàmica en la que es dóna una paraula als nens i ells l'han de definir.

Porta a les arts escèniques: el teatre
El mateix conte que els nens il.lustraran a través de la "porta a les arts plàstiques" serà teatralitzat i hauran d'interpretar alguna de les escenes seleccionades. A través d'aquesta porta també es farà un taller de màscara, per a que els nens experimentin la tècnica i es puguin emportar la màscara com a record.

Hi haurà a disposició dels nens un bagul ple de vestuari i atrezzo, espases, capes, barrets, vestits, etc... Els nens es podran disfressar amb el rol que ells escullin. Un joc teatral que els permetrà somniar i estimar el teatre.

"Porta Ferrada Kids" és gratuït i tindrà lloc a la Plaça del Teatre Auditori de Sant Feliu de Guíxols els dies 2 i 3 d'agost de 18 a 20h.

Porta Ferrada Kids
Festival de la Porta Ferrada: Web | @portaferrada | Facebook | YouTube

En: Porta Ferrada Teatro (General) 
Tags: el terrat festival de la porta ferrada sant feliu de guíxols the project 
Domingo, 20 de julio de 2014 • 10:00h.

Festival Porta Ferrada
El Festival Porta Ferrada crea un espai especial on l'humor és el protagonista. Inspirat en el "speaker's corner" londinenc, Sant Feliu de Guíxols tindrà un espai on diferents monologuistes i la gent del carrer podran fer-nos passar una bona estona i explicar-nos la seva visió de la realitat.

Andreu Buenafuente donarà la benvinguda als protagonistes del "Comedy Corner" que són monologuistes, alguns d'ells ja consagrats, d'altres de nous i d'altres anònims que —si s'atreveixen— pujaran a l'escenari. La missió de qualsevol d'ells serà fer riure als espontanis que s'apleguin al voltant del corner.

El dissabte 26 de juliol hi haurà dos "Comedy Corner": el primer a les 19h. a la Plaça de Sant Joan i el segon a les 19:30h. a la Plaça del Mercat. Els dos són gratuïts i podrem veure en rotació en qualsevol dels dos a Pep Plaza, Dani Pérez i Eduard Biosca.

Pep Plaza
Pep Plaza: tot i que les seves arrels són la ràdio i el teatre, es dóna a conèixer a Tv3 a SET DE NIT (produït per EL TERRAT) on feia les paròdies dels personatges Jordi González, Lluís Canut i Joan Gaspart. En la actualitat forma part de "Crackòvia", programa d'èxit de Tv3, amb imitacions de personatges del món futbolístic. També participa al "Polònia".

Dani Pérez
Dani Pérez: capaç de fer-nos viure sensacions que estem farts d'experimentar com si fos la primera vegada. Per exemple, històries de "marujes" que es passen el dia xafardejant per veure el que fan i desfan els veïns. Les seves històries són les nostres històries, en un còctel explosiu que ens mostra la realitat del que ell veu al carrer, en un supermercat, o a la barra d'un bar. Dani Pérez ha intervingut, col.laborat, creat, guionitzat, representat, produït i dirigit en diversos programes de ràdio i televisió. Així com té varis espectacles teatrals.

Eduard Biosca
Eduard Biosca: durant 2 temporades (2009-2011) ha fet de predicador de l'optimisme en el programa de ràdio "El Suplement" de Catalunya Ràdio on rebatia més de 100 frases típiques de pessimista. Actualment porta 6 temporades fent "El bar de baix" en el programa de ràdio "Versió RAC1", interpretant al Sr. Bohigues. Un bocamoll amb el coneixament erroni més extens del món!

Comedy Corner
Festival de la Porta Ferrada: Web | @portaferrada | Facebook | YouTube

En: Porta Ferrada Teatro (General) 
Tags: dani pérez eduard biosca el terrat festival de la porta ferrada pep plaza sant feliu de guíxols the project 
Miércoles, 16 de julio de 2014 • 13:10h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]