Maria Cailà
La secció mensual ideada pel periodista Albert Vico sota el nom de "Canvia Lliure" va arrencar ara fa 1 any amb una samarreta signada pels presentadors de RAC1 i després de 9 intercanvis amb els oients posa aquest punt i final solidari.

El passat diumenge 20 de juliol, al programa "Via Lliure" de RAC1 es va fer entrega a Sor Lucía Caram (@sorluciacaram) com a responsable de la Fundació Rosa Oriol d'un xec per valor de 500kg de menjar de primera necessitat bescanviable als supermercats Condis.

Una pintura d'Andreu Buenafuente es canvia per 500kg de menjar en la cadena d'intercanvis del "Canvia Lliure"


Tot va començar el 14 de setembre del 2013 amb una samarreta de RAC1 signada pels presentadors de l'emissora. La idea, fer una cadena d'intercanvis amb els oients amb objectes que no volíen o no necessitaven.

Andreu Buenafuente
La samarreta signada pels presentadors de RAC1 es canvia per una samarreta del Barça signada per Ronaldinho, que a la vegada es canvia per un ordinador de sobretaula, que es canvia per un lot d'objectes vintage, que es canvia per 1 hora de gravació a un estudi de so professional, que es canvia per un sitar de la Índia, que es canvia per un violí, que es canvia per un quadre pintat i signat per l'Andreu Buenafuente, que es canvia finalment pels 500kg de menjar de primera necessitat dels supermercats Condis.

L'entrega del xec a la responsable de la Fundació Rosa Oriol, la religiosa Sor Lucía Caram, es va donar diumenge 20 de juliol, a les 11:00 del matí en la última edició de la temporada del programa "Via Lliure" dirigit i presentat per Marta Cailà. A l'espai hi van participar el seu responsable, el periodista Albert Vico, alguns dels participants en la cadena d'intercanvis així com Andreu Buenafuente i el Conseller Delegat i Director General dels Supermercats Condis Enric Ezquerra.

'Via Lliure' a RAC1
"Via Lliure" a:
RAC1 | RAC1 en directe | @ViaLliure | Facebook | @CanviaLliure | @marta_caila | @albertvico