'Sister Act'
Aquest divendres, la tertúlia interactiva de "La Riera" torna a DIVENDRES. Ho comentem tot sobre la novel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran, Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. La Maribel ha de prendre una decisió, tornarà a Sant Climent? I amb el Sergi? Vol seguir sent la xef de Can Riera?

També ens visita Sor Lucía Caram per presentar el seu llibre "Les receptes de Sor Lucía Caram". Amb ella repassarem les receptes i cuinarem algunes d’aquestes receptes de tradició familiar i monàstica.

A més a més, aquest divendres el plató del DIVENDRES es transforma en un convent per rebre les monges del musical SISTER ACT, un dels espectacles de la temporada a Barcelona. Parlarem amb la protagonista, la germana Mireia Mambo Bokele, i gaudirem en directe d’un dels números musicals protagonitzat pel cor de monges "Es tu voz". A més a més, també ens visitarà Jesucrist, i no només un, sinó fins a quatre! Els quatre Jesucrists de les grans passions catalanes (Olesa, Esparreguera, Cervera i Ulldecona) vindran al programa. Amb ells parlarem de les dificultats del seu personatge i de la tradició teatral de "La passió" a Catalunya. Passió per "La passió" a DIVENDRES!

I tindrem una nova classe d’elegància amb l’expert en bones maneres Marc Giró. Parlarem de si és elegant o no mirar el mòbil de la nostra parella.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Sister Act Tv3 
Tags: espartac peran mac giró mireia mambo sor lucía caram xavi coral 
Viernes, 27 de marzo de 2015 • 00:01h.


Tal es el buen rollo que SISTER ACT, EL MUSICAL desprende que hasta las monjas repiten. Este ha sido el caso de Sor Lucía Caram que no dudó ni un segundo en aceptar, de nuevo, la invitación al show.

Una visita muy especial en la que tuvimos el honor de mostrarle a ella y a sus principales voluntarios de la Fundació Rosa Oriol el funcionamiento de este gran show de la mano de nuestra jefa de regiduría Helena Gimeno. Una visita que les ofreció una panorámica de todos los departamentos implicados en el musical; desde los músicos que tocan en el foso, los movimientos de las escenografías, el control de regiduría, hasta como se microfonan los actores.

Un placer, como siempre, contar con visitas de este tipo. ¡Gracias Sor Lucía!

SISTER ACT, EL MUSICAL en: SisterActElMusical.es

En: Productora Sister Act 
Tags: barcelona el periódico el terrat helena gimeno sor lucía caram stage entertainment teatre tívoli 
Martes, 20 de enero de 2015 • 09:59h.

Maria Cailà
La secció mensual ideada pel periodista Albert Vico sota el nom de "Canvia Lliure" va arrencar ara fa 1 any amb una samarreta signada pels presentadors de RAC1 i després de 9 intercanvis amb els oients posa aquest punt i final solidari.

El passat diumenge 20 de juliol, al programa "Via Lliure" de RAC1 es va fer entrega a Sor Lucía Caram (@sorluciacaram) com a responsable de la Fundació Rosa Oriol d'un xec per valor de 500kg de menjar de primera necessitat bescanviable als supermercats Condis.

Una pintura d'Andreu Buenafuente es canvia per 500kg de menjar en la cadena d'intercanvis del "Canvia Lliure"


Tot va començar el 14 de setembre del 2013 amb una samarreta de RAC1 signada pels presentadors de l'emissora. La idea, fer una cadena d'intercanvis amb els oients amb objectes que no volíen o no necessitaven.

Andreu Buenafuente
La samarreta signada pels presentadors de RAC1 es canvia per una samarreta del Barça signada per Ronaldinho, que a la vegada es canvia per un ordinador de sobretaula, que es canvia per un lot d'objectes vintage, que es canvia per 1 hora de gravació a un estudi de so professional, que es canvia per un sitar de la Índia, que es canvia per un violí, que es canvia per un quadre pintat i signat per l'Andreu Buenafuente, que es canvia finalment pels 500kg de menjar de primera necessitat dels supermercats Condis.

L'entrega del xec a la responsable de la Fundació Rosa Oriol, la religiosa Sor Lucía Caram, es va donar diumenge 20 de juliol, a les 11:00 del matí en la última edició de la temporada del programa "Via Lliure" dirigit i presentat per Marta Cailà. A l'espai hi van participar el seu responsable, el periodista Albert Vico, alguns dels participants en la cadena d'intercanvis així com Andreu Buenafuente i el Conseller Delegat i Director General dels Supermercats Condis Enric Ezquerra.

'Via Lliure' a RAC1
"Via Lliure" a:
RAC1 | RAC1 en directe | @ViaLliure | Facebook | @CanviaLliure | @marta_caila | @albertvico

En: Andreu Buenafuente Apoyo solidario 
Tags: albert vico andreu buenafuente maria cailà rac1 sor lucía caram via lliure de rac1 
Viernes, 18 de julio de 2014 • 09:37h.

Sor Lucía CaramEsta noche EN EL AIRE, Sor Lucía Caram nos hablará de su libro "A Dios rogando". A Sor Lucía, entre otras cosas, se la conoce como la monja cojonera y es una insigne culé.

Algunos/as no hemos terminado de comprender el término "metrosexual", pero Marc Giró nos enseñará cómo no dejar de ser elegantes y caer en la "post metrosexualidad" ¿no es increíble?

Y para terminar la semana, bautizaremos a nuestro "bicho", con todos los honores.

¿Qué pensará Sor Lucía Caram del penalti a Messi en la Champions? ¿Lograremos que Marc Giró respire? ¿Cuál será el nombre elegido para nuestro "bicho"?

Todas las respuestas esta noche de jueves, a partir de las 00:15h. en laSexta con Andreu Buenafuente.

EN EL AIRE en:
enelaireconandreubuenafuente.com | @EnElAireAB | @ElTerrat
@BobPopENELAIRE | @laSextaTv | Facebook | Instagram | Vine

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente marc giró sor lucía caram 
Jueves, 20 de febrero de 2014 • 10:22h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]