Espartac Peran i Xavi CoralAquest dimecres, comentem l’actualitat amb Vicent Sanchis, Sergi Picazo, Marina Llansana, Manel Manchón, Tian Riba i Pere Mas. Avui és el dia de la Mercè a Barcelona, així que també hem volgut convidar Lluís Danès, director del piromusical, amb què es clouran els actes de commemoració del Tricentenari. Coneixerem els secrets d’aquest espectacle, com funcionen les fonts de llum, els coets i altres artefactes pirotècnics, i mostrarem als nostres espectadors com es prepara una demostració de pirotècnia d’aquestes dimensions.

Aquest dimecres també és un dia d’estrena, concretament la de la nova sèrie documental de TV3 "300", que repassa els fets més destacats que han passat a Catalunya del 1714 fins al present. En parlarem amb el director de la sèrie, Antoni Tortajada, i amb el seu assessor històric, Borja de Riquer.

I seguirem mantenint-nos en forma amb els consells de l’entrenador personal Jordi Pallarès, que torna amb una nova proposta d’exercicis físics aptes per a totes les edats i que es poden fer a casa.

Durant les connexions amb l’Espartac des de Pals, coneixerem el món de les melmelades i les confitures amb Carme Ruscalleda i Georgina Regàs, creadora del Museu de la Confitura de Torrent. Donarem claus als nostres seguidors per fer una bona confitura. A més a més, serem assistents exclusius d’una desfilada de vestits de núvia d’un dissenyador local, comentada per la nostra experta en moda Queta Karmany.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni tortajada borja de riquer carme ruscalleda georgina regàs lluís danès queta karmany 
Miércoles, 24 de septiembre de 2014 • 00:24h.