Antoni Bassas
Antoni Bassas que ens farà una anàlisi molt personal del que li ha cridat més l'atenció l’última setmana.

Ja som de ple a primavera, s'acosta el bon temps i tenim una cita obligada amb la periodista d'estilisme i moda Queta Karmany. Texans de cintura alta i d'estripats, monos amb pantalons coulottes, faldilles llapis, vestits transparències... el que es portarà, en definitiva, l'estiu 2016 que ja està arribant.

​Passarem el darrer dia a la capital del Ripollès per tal de conèixer aquells espais que no podem deixar de veure quan visitem la ciutat. També ens acompanyarà Pep Nogué per recomanar-nos les carns més cuinades de Ripoll i la comarca.

DIVENDRES, amb l'Helena García Melero i l'Espartac Peran, divendres 22 d'abril a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran helena garcia melero queta karmany 
Jueves, 28 de abril de 2016 • 00:01h.

'Divendres'
Aquest divendres acabem setmana amb actitud zen i us portem al plató Veronica Blume, model i professora de ioga, ambaixadora de la Barcelona Yoga Conference 2015. Amb ella coneixerem els secrets i els beneficis d’aquest exercici ancestral que ha canviat la vida a moltes persones, ha netejat males energies i ha col·locat els xacres al seu lloc.

També parlem de moda, tindrem amb nosaltres els millors dissenys de Barcelona 080. La periodista especialitzada en moda Queta Karmany ens presenta una desfilada de models amb el millor de la passarel·la que s’ha celebrat aquesta setmana a Barcelona.

La tertúlia interactiva de "La Riera" torna carregada de spoilers, tornem a capgirar la telenovel·la de la sobretaula de TV3 amb Espartac Peran i els seus col·laboradors: Ana Boadas, l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas i Fermí Fernàndez. Amb la participació de l’actriu Mercè Sampietro.

I marxem de cap de setmana amb les bones maneres de Marc Giró: el nostre expert en elegància i saber estar respon les consultes dels espectadors.

T'esperem a Tv3, a partir de les 16:40h.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer fermí fernández marc giró mercè sampietro pere mas queta karmany 
Viernes, 3 de julio de 2015 • 09:48h.

'Divendres'
Torna el "Derbi de variants" a DIVENDRES! El concurs de la llengua reuneix representants de les diferents parles del català, que concursaran per dirimir quina és la millor per parlar de diferents temes relacionats amb la vida quotidiana. En aquesta ocasió jugarem amb Quim Masferrer, Montserrat Palau, Ramon Molins, Pau Vidal, Màbel Martí i Queta Karmany. Com sempre, Màrius Serra serà el jutge implacable.

També parlem del Futbol Club Barcelona amb motiu de la proximitat de les eleccions dins de l’entitat. Reunim periodistes i comentaristes esportius que analitzaran l’actualitat blaugrana: Jaume Llauradó, Lluís Canut i els nostres col·laboradors habituals Pere Mas i Marta Carreras.

A més a més, dediquem una espai per als amants dels animals de companyia, on coneixerem un raça de mascota que està de moda, la del conillet nan, una tipologia de conill de dimensions més petites que les d’un conillet d’Índies i que causa furor a internet. Amb la veterinària Marta Pla coneixerem quines són les característiques d’aquesta bestiola i quina atenció necessita si decidim tenir-ne un.

I abans de dir adéu a Subirats, descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquest municipi, i coneixerem la campiona d’escalada Marieta Cartró, que ens explicarà per què Subirats és un gran lloc per visitar si ens volem iniciar en aquest esport.

T'esperem dijous 11 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: jaume llauradó màbel martí marieta cartró màrius serra montserrat palau pau vidal queta karmany quim masferrer ramón molins 
Jueves, 11 de junio de 2015 • 00:11h.

'Divendres'
L’Alt Empordà ens espera aquesta setmana a DIVENDRES. Amb Espartac Peran i l’equip d’exteriors ens traslladem al municipi de Peralada. Ben acompanyats per en Màrius Serra i les seves "Paraules en ruta", descobrirem les particularitats del català que es parla en aquesta zona i coneixerem algunes de les personalitats, les entitats i la gastronomia que configuren l’ADN d’aquest territori.

I a plató, l’exhaustiu repàs de l’actualitat del dia i del cap de setmana, a la tertúlia del dilluns, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba.

A més a més, tindrem un espai dedicat a la moda i les darreres tendències en roba d’estiu amb la periodista mallorquina Queta Karmany.

T'esperem dilluns 1 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila núria ferré queta karmany sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 31 de mayo de 2015 • 18:37h.

'Divendres'
Parlar de l’actualitat econòmica és també un altre dels objectius d’aquest dijous. Amb el catedràtic de la Universitat Columbia de Nova York Xavier Sala i Martín seguirem rastrejant de manera planera les coordenades que afecten l’economia global i ens ajuden a comprendre millor la conjuntura de crisi actual.

I com cada dijous, el periodista Antoni Bassas presenta nova edició de "La setmana del Bassas", amb una atenció especial al Futbol Club Barcelona i el partit de final de Champions del 6 de juny, a l’Estadi Olímpic de Berlín.

Ens acomiadarem de Pineda de Mar amb una llista de bones recomanacions turístiques. I al costat de l’experta en moda Queta Karmany i l’actriu Teresa Gimpera, recordem el modista Manuel Pertegaz i l’època daurada de l’alta costura.

T'esperem el dijous 14 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas pau garcia-milà queta karmany teresa gimpera xavier sala i martín 
Jueves, 14 de mayo de 2015 • 00:02h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]