Jaume BalagueróAquesta setmana traslladem els exteriors del programa i les connexions amb l’Espartac fins a la localitat de Vilanova de Prades, a la comarca de la Conca de Barberà. Coneixerem alguns aspectes que configuren la identitat de Vilanova de Prades, com la mostra de poesia, els seus vins o els dolços típics del poble, amb les peculiaritats del català que es parla en aquesta zona, al costat del nostre bon amic i escriptor Màrius Serra.

Aquesta setmana el Festival de Cinema de Sitges es troba en plena efervescència, i hem enviat la nostra reportera Ana Boadas directament a la catifa vermella per recollir les impressions dels espectadors i de les estrelles del cinema en un reportatge absolutament fantàstic que veurem al costat de Jaume Balagueró, director de "Rec 4", pel·lícula inaugural de Sitges 2014, que s’enfrontarà a les reaccions que han tingut els espectadors en veure el seu film.

I aquest dilluns donem el tret de sortida a les tertúlies del programa "Oh happy day”, amb informació privilegiada sobre les corals participants i les gales, amb Pere Mas, Ana Boadas i el periodista musical Pep Blay.

Seguirem tot el que passi al voltant de la consulta del 9N i altres temes d’actualitat a la tertúlia que obrirà el nostre magazín de tarda, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran jaume balagueró xavi coral 
Lunes, 6 de octubre de 2014 • 12:42h.