'Divendres'
Comencem setmana des de Santa Cristina d’Aro, al Baix Empordà, un lloc absolutament màgic, en part per l’existència del Museu de la Il·lusió i la Curiositat, un dels atractius més populars de Santa Cristina d’Aro. Al costat d’Espartac Peran coneixerem en Xevi, un mag reconegut internacionalment des de fa molts anys, que ha preparat una sessió de màgia en viu per a tots els espectadors de DIVENDRES.

A Santa Cristina d’Aro també trobem una gran riquesa dialectal, i per aquest motiu invoquem un altre mag, en aquest cas un mag del llenguatge, l’escriptor Màrius Serra, que amb els seus trucs lingüístics ens acosta a les peculiaritats de la parla d’aquesta zona de Catalunya.

A plató, obrirem la tarda amb la tertúlia d’actualitat, amb els col·laboradors del dilluns Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar, Joan Rigol i Tian Riba. I un altre dels plats forts vindrà cap al final del programa, amb la tertúlia del concurs musical de Tv3 "Oh happy day", amb el periodista Pep Blay, Pere Mas, Ana Boadas i la col·laboració d’una nova incorporació a la taula, la cantant, actriu i exmembre del jurat d'"Oh happy day", Elena Gadel.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila elena gadel espartac peran pep blay tian riba xavi coral 
Lunes, 13 de octubre de 2014 • 12:27h.