Johan CruyffAquest dimarts, tenim el privilegi de comptar amb la presència de Johan Cruyff al plató de DIVENDRES. L’exfutbolista holandès ens visita amb motiu de l’estrena a l’Auditori de Barcelona del documental "L'últim partit. 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya", dirigit per Jordi Marcos, on s’analitza l'impacte que la figura de Johan Cruyff ha tingut al Barça en particular i a Catalunya en general. Amb Xavi Coral i Xavi Torres, periodista esportiu de TV3, parlem amb Johan Cruyff d’aquest documental i de la seva trajectòria professional.

Durant les connexions amb Espartac Peran des d’Amer, parlarem de pomes i de sardanes. La poma del ciri és una varietat d’aquesta zona de Catalunya que s’està recuperant. Coneixerem aquesta i altres varietats de poma que trobem al mercat. Els magnífics cuiners Pep Nogué i Carme Ruscalleda ens explicaran com utilitzar-la a la cuina per fer primers, segons plats i postres. A més a més, descobrim amb Jan Grau com és la sardana de l’alcalde que es balla a Amer (que té la peculiaritat que es balla en espiral).

I l’actualitat obrirà el nostre magazín amb una taula rodona moderada per Xavi Coral, amb la participació dels periodistes i escriptors Salvador Cardús, Manel Manchón, Marina Llansana, Marcos Pardeiro i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda espartac peran johan cruyff tian riba xavi coral 
Martes, 4 de noviembre de 2014 • 00:01h.