Johan CruyffAquest dimarts, tenim el privilegi de comptar amb la presència de Johan Cruyff al plató de DIVENDRES. L’exfutbolista holandès ens visita amb motiu de l’estrena a l’Auditori de Barcelona del documental "L'últim partit. 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya", dirigit per Jordi Marcos, on s’analitza l'impacte que la figura de Johan Cruyff ha tingut al Barça en particular i a Catalunya en general. Amb Xavi Coral i Xavi Torres, periodista esportiu de TV3, parlem amb Johan Cruyff d’aquest documental i de la seva trajectòria professional.

Durant les connexions amb Espartac Peran des d’Amer, parlarem de pomes i de sardanes. La poma del ciri és una varietat d’aquesta zona de Catalunya que s’està recuperant. Coneixerem aquesta i altres varietats de poma que trobem al mercat. Els magnífics cuiners Pep Nogué i Carme Ruscalleda ens explicaran com utilitzar-la a la cuina per fer primers, segons plats i postres. A més a més, descobrim amb Jan Grau com és la sardana de l’alcalde que es balla a Amer (que té la peculiaritat que es balla en espiral).

I l’actualitat obrirà el nostre magazín amb una taula rodona moderada per Xavi Coral, amb la participació dels periodistes i escriptors Salvador Cardús, Manel Manchón, Marina Llansana, Marcos Pardeiro i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda espartac peran johan cruyff tian riba xavi coral 
Martes, 4 de noviembre de 2014 • 00:01h.

Johan CruyffAvui rebem en el plató a Edwin Winkels, un home que va decidir "en un momento dado" posar-se a analitzar les frases més emblemàtiques de Johan Cruyff, llegenda viva del F.C.B. El resultat del seu treball es troba en el llibre que acaba de publicar, sobre l'home que va ser capaç de realitzar gestes com aquesta, i que ens deixa frases mítiques que ja pertanyen a la memòria futbolística col.lectiva com "si tu tienes el balón el otro no lo tiene" o "una paloma no hace verano".

Com cada dimecres, Ernest Folch i Xavier Sardà obriran un nou capítol d'argumentació i oratoria en el seu particular –i sempre polèmic- cara a cara. També ens visitarà el professor de comunicació Lluís Pastor, amb qui analitzarem el funcionament d'un altre tipus de cara a cara on ningú puja a la taula, el dels debats electorals.

Amb la Dra. Folch des de La Garriga coneixerem les propietats d'un dels aliments típics d'aquesta localitat: la botifarra.

DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Amb Xavi Coral i Espartac Peran. Us hi esperem.

[ Soy leyenda ]

En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch ernest folch fc barcelona johan cruyff lluís pastor xavier sardà 
Miércoles, 24 de noviembre de 2010 • 00:12h.

Johan Cruyff con Andreu Buenafuente
Esta noche en BFN veremos la entrevista que Andreu Buenafuente le ha hecho a uno de los grandes del futbol mundial: Johan Cruyff, el único jugador que "en un momento dado" nos puso "el gallina de piel". Ahora Cruyff dedica buena parte de su tiempo a su propia fundación con la que tiene un programa para crear "Cruyff court" en todo el mundo. Los "Cruyff court" son campos de futbol de uso público que se implantan en barrios con escasos recursos. Johan también tiene tiempo para hacer de entrenador con la selección de Catalunya y para opinar sobre todo lo que rodea al club que lo hizo grande: el FC Barcelona.

Esta noche Johan Cruyff hará un repaso a toda la actualidad futbolística y, como es costumbre en él, no dejará títere con cabeza. Mourinho, Laporta, Rosell, Ibrahimovic, su insignia cómo presidente de Honor y el Mundial de Sudáfrica coparan buena parte de sus comentarios. No os lo perdáis.

No será la única exclusiva de la noche. Hoy conoceremos más sobre el grupo de moda: The Border Boys. No todo es glamour y flow en el grupo que acompaña a Berto en el superéxito "Me he puesto tetas". Hoy presentamos el documental: "Border Boys: la roña tras el éxito".

Y mañana: Juanes y el Mag Lari.

En: BNyBFN laSexta 
Tags: berto & the border boys johan cruyff me he puesto tetas 
Martes, 26 de octubre de 2010 • 11:41h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]