Sophia LorenAvui es publica el llibre de memòries de l’actriu Sophia Loren, el mite eròtic del cinema europeu es despulla en la biografia d’una vida absolutament cinematogràfica en què parla dels durs anys del començament de la seva carrera i de tots els seus amors. Farem una repassada d’alguns dels aspectes més sucosos del llibre amb Jaume Figueras, Mònica Randall i Ana Boadas.

Durant les connexions amb l’Espartac des de Collbató, parlem amb el xef i crític culinari Pep Nogué d’una de les matèries primeres de més qualitat que podem torbar en aquest indret de Catalunya: l’oli d’oliva verge, que ara alguns joves emprenedors estan recuperant. A més a més, descobrirem les curiositats de les coves de salnitre de Collbató amb Dani Ramírez.

Obrirem la tarda al nostre magazín amb la tertúlia d’actualitat moderada per Xavi Coral i amb la participació dels tertulians Manel Cuyàs, Dolors Genovès, Fidel Masreal, Tian Riba i Pere Mas.

I com cada dimecres, rebrem a plató Jordi Pallarès, el nostre entrenador personal que continua amb el pla d’exercicis per a totes les edats per arribar en forma a Nadal.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david ramírez espartac peran jaume figueras pep nogué xavi coral 
Miércoles, 12 de noviembre de 2014 • 00:09h.