'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors es traslladen a la localitat de Cabrils, a la comarca del Maresme. Al costat de l’escriptor Màrius Serra, repassarem les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió i tindrem l’oportunitat de conèixer l’Albert Ortiz, guanyador del concurs Cuiner de l’any 2014 del Fòrum de Barcelona, que ens presentarà les seves postres inspirades en Cabrils. A més, coneixerem altres curiositats, com la bèstia del foc de Cabrils o un dels més grans col·leccionistes de rellotges de sol.

Una fita important dels dilluns al nostre programa és la tertúlia del programa musical "Oh happy day". Amb la col·laboració de l’ex membre del jurat Elena Gadel, el periodista musical Pep Blay, i els nostres experts en aquest format televisiu l’Ana Boadas i en Pere Mas, comentarem les nominacions de la gala del dissabte i connectarem amb la redacció per conèixer l’opinió dels nostres seguidors a través de les xarxes socials.

L’actualitat protagonitzarà la taula amb què obrirem el programa, amb Xavi Coral i els seus tertulians Sebastià Serrano, Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas elena gadel espartac peran pep blay pere mas tian riba xavi coral 
Lunes, 17 de noviembre de 2014 • 11:10h.