'La Riera'
Aquesta setmana és absolutament apassionant per als seguidors de "La Riera". La sèrie emet el seu capítol número 1000 i des del programa DIVENDRES, fidels a tot el que passa a l’univers Guitart, celebrem aquesta fita tan assenyalada amb connexions especials des dels estudis on es grava la sèrie. Al costat d’Espartac Peran descobrirem aquest dijous els secrets que s’amaguen darrere les càmeres i parlarem amb el director Esteve Rovira i una llarga llista d’actors: Mercè Sampietro, Pere Arquillué, Jordi Planas, Montse Morillo, Mercè Martínez, Cristina Plaza, Anna Sahun, Fermí Reixach, Sergi Mateu, Carme Abril i Toni Lluís Reyes...

I a plató tornarem a donar la benvinguda a tot un clàssic al nostre programa, el "Derbi de variants" de Màrius Serra, el concurs de les variants dialectals del català que aquesta vegada buscarà quina és la millor variant del català per dir que estem engripats o malalts en general o amb quina es fa el brindis més divertit. Amb representants de les variants de la nostra llengua: Gerard Quintana, Màbel Martí, Montserrat Palau, Queta Karmany, Ramon Molins i Enric Gomà. Com sempre, el Màrius Serra exercirà de jutge.

Com és habitual els dijous, el periodista Antoni Bassas ens descobrirà la seva visió personal de l’actualitat de la setmana. Parlarem de tot un referent de TV3 que ens ha deixat aquesta setmana, Josep Maria Bachs, i dels casos d’abusos a menors dins de l’Església que han sortit a la llum recentment.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran gerard quintana màrius serra queta karmany xavi coral 
Jueves, 20 de noviembre de 2014 • 00:13h.