Espartac PeranAquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada fins a la Garrotxa, seguirem les vivències d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors a la localitat de Castellfollit de la Roca. Aquest dilluns, amb l’escriptor Màrius Serra, analitzem com parla la gent de Castellfollit i coneixerem algunes de les seves personalitats i activitats més destacables. Sabíeu que Castellfollit de la Roca fabrica las seva pròpia cervesa? O que és un dels centres neuràlgics de pedra de Basalt més importants de Catalunya? O que hi viu un mestre artesà que fabrica figuretes de pessebre de fusta que són autèntiques obres d’art? De tot això i més, en parlarem aquest dilluns.

I a plató, seguirem amb molta atenció la tertúlia d’actualitat coordinada per Xavi Coral amb els seus tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba, amb la participació especial d’Elsa Artadi, directora general de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya, que ens ajudarà a explicar als nostres espectadors la mecànica de participació en el sorteig diari d’un número de la grossa de Cap d’Any que durem a terme al nostre programa.

Com cada dilluns, comentarem tot el que hagi passat a la gala de dissabte del programa musical "Oh happy day" amb la col·laboració dels espectadors a través de les xarxes socials del programa i els tertulians Pere Mas, Ana Boadas, el periodista musical Pep Blay i la cantant i exmenbre del jurat Elena Gadel.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: elena gadel elsa artadi espartac peran pep blay tian riba xavi coral 
Lunes, 1 de diciembre de 2014 • 00:01h.