Concha Velasco
Torna a ser dijous i, per tant, analitzarem l’actualitat política i social des del punt de vista d’Antoni Bassas. Entrevistarem Elsa Artadi, directora General de Tributs i Joc de la Generalitat, per parlar de la Grossa de Cap d’Any, de les novetats d’aquesta temporada i de les perspectives que s’han generat al voltant del sorteig. També anunciarem que el DIVENDRES, tal com va fer l’any passat, té un número per repartir entre els seus espectadors més fidels, us explicarem com participar-hi.

També tindrem una estona per xerrar amb Concha Velasco, cantant, actriu i presentadora de televisió entre moltes altres coses, d’"Olivia i Eugenio" l’obra de teatre que està representant actualment a Barcelona.

Coneixerem la Laia, un fòssil de primat trobat a Catalunya que és essencial per reconstruir l’últim ancestre comú dels simis antropomorfos grans i petits. Es tracta d’una femella adulta d’uns 4 o 5 quilos que va viure fa 11,6 milions d’anys. En parlarem amb el doctor en Biologia David Alba, investigador principal de l’estudi.

Ens acomiadarem de Balaguer visitant el seu nucli antic, passejant per la vora del riu fins al claustre de Sant Domènec, fent una excursió fins a les Franqueses i descobrint el jaciment del Pla d’Almatà.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas concha velasco david alba elsa artadi helena garcia melero 
Jueves, 5 de noviembre de 2015 • 00:12h.

Espartac PeranAquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada fins a la Garrotxa, seguirem les vivències d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors a la localitat de Castellfollit de la Roca. Aquest dilluns, amb l’escriptor Màrius Serra, analitzem com parla la gent de Castellfollit i coneixerem algunes de les seves personalitats i activitats més destacables. Sabíeu que Castellfollit de la Roca fabrica las seva pròpia cervesa? O que és un dels centres neuràlgics de pedra de Basalt més importants de Catalunya? O que hi viu un mestre artesà que fabrica figuretes de pessebre de fusta que són autèntiques obres d’art? De tot això i més, en parlarem aquest dilluns.

I a plató, seguirem amb molta atenció la tertúlia d’actualitat coordinada per Xavi Coral amb els seus tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba, amb la participació especial d’Elsa Artadi, directora general de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya, que ens ajudarà a explicar als nostres espectadors la mecànica de participació en el sorteig diari d’un número de la grossa de Cap d’Any que durem a terme al nostre programa.

Com cada dilluns, comentarem tot el que hagi passat a la gala de dissabte del programa musical "Oh happy day" amb la col·laboració dels espectadors a través de les xarxes socials del programa i els tertulians Pere Mas, Ana Boadas, el periodista musical Pep Blay i la cantant i exmenbre del jurat Elena Gadel.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: elena gadel elsa artadi espartac peran pep blay tian riba xavi coral 
Lunes, 1 de diciembre de 2014 • 00:01h.

'Divendres'
Aquest dimecres visitem en directe el monestir de Sant Joan de les Abadesses. Amb Espartac Peran, i acompanyats per l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, ens perdrem entre els seus passadissos i en descobrirem la història. El monestir de Sant Joan de les Abadesses és un bé cultural d'interès nacional, primer monestir de monges de l'estat espanyol i clau en la història del nostre país.

A més a més, i aprofitant que aquest és l'últim dia que passem en aquesta població, farem una ruta turística pels llocs més emblemàtics de Sant Joan de les Abadesses, al costat de l'Alguer Miquel, cantant del grup Txarango.

A plató, obrirem la tertúlia dels dimecres comentant el més destacat del panorama de l'actualitat, amb els nostres escriptors i periodistes col·laboradors Rafel Nadal, Manuel Cuyàs, Francesc Romeu, Sílvia Soler, Jordi Barbeta i Tian Riba.

I molta atenció perquè us explicarem tots els secrets del primer any del sorteig Grossa de Cap d'Any de Catalunya. Els detalls i les curiositats que envolten aquest nou sorteig de loteria que neix a casa nostra amb Elsa Artadi, directora general de Jocs i Tributs de la Generalitat.

Després de "La Riera", torna a ser DIVENDRES. Us hi esperem en directe! 16:40h., a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: alguer miquel elsa artadi espartac peran francesc romeu josep maria solé i sabaté sílvia soler 
Miércoles, 4 de diciembre de 2013 • 00:22h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]