Espartac Peran
Dimarts 9 de desembre, el programa DIVENDRES es trasllada a la zona del Pla d’Urgell, concretament a la localitat de Linyola. Al costat d’Espartac Peran i de l’escriptor Màrius Serra, analitzarem les peculiaritats del català de Linyola i parlarem amb algunes de les seves personalitats, com ara els exfutbolistes del Barça Josep Maria Fuster, "la llebre" de Linyola, i Bojan Krkić, i també amb el pintor de retrats Robert Pérez, que va treure a la llum que Messi i Bojan eren família.

Des de Linyola també donarem suport a "La marató" de TV3, amb un especial nutrició amb la doctora Folch sobre els aliments estrella per prevenir les malalties del cor i ballant la flashmob amb els Tags i tots els veïns del poble.

A plató comentarem tot el que hagi passat a la gala del dissabte del concurs musical "Oh happy day" amb el periodista Pep Blay, Pere Mas, Ana Boadas i l’exmembre del jurat la cantant Elena Gadel.

I repassarem el més destacat de l’actualitat del dia dins del marc de la nostra tertúlia amb Xavi Coral i els seus tertulians: Francesc Torralba, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bojan krkic doctora folch elena gadel espartac peran pep blay xavi coral 
Lunes, 8 de diciembre de 2014 • 08:30h.