Ricky Martin
El cantant Ricky Martin ha vingut a Barcelona a recollir el premi Números 1 de Cadena 100, i no hem volgut deixar escapar l’oportunitat d’entrevistar-lo a DIVENDRES. La nostra col·laboradora Ana Boadas parlarà amb una de les estrelles més cotitzades del pop llatí, del seu recorregut artístic i també del seu moment personal. Molta atenció perquè promet ser l’entrevista de la temporada! Si voleu conèixer Ricky Martin més a fons, no us perdeu el programa d’aquest divendres.

També tindrem un ull posat al partit de la final de la Copa del Rei d’aquest dissabte, amb una tertúlia esportiva amb col·laboradors d’alt nivell, com l’exjugador del FCB Bojan Krkic i Joaquim Hernández (pare de Xavi Hernández).

I no hi faltarà la tertúlia interactiva de "La Riera". Tenim de convidades Rosa Boladeras (la Imma) i Mercè Martínez (la Nora). Amb elles parlarem de com acabarà el tema entre la Nora i l’Elies, per què a la Nora li sembla tan descabellat tornar-li els diners? Creieu que ho acabarà fent? Amb Espartac Peran i els seus tertulians: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i Ana Boadas.

I abans de marxar de cap de setmana, classe d’elegància amb Marc Giró: com dir elegantment al teu fill preadolescent que no pot tenir mòbil a 11 anys?

T'esperem divendres 29 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas bojan krkic joaquim hernández mercè martínez mònica terribas ricky martin rosa boladeras 
Viernes, 29 de mayo de 2015 • 00:11h.

Espartac Peran
Dimarts 9 de desembre, el programa DIVENDRES es trasllada a la zona del Pla d’Urgell, concretament a la localitat de Linyola. Al costat d’Espartac Peran i de l’escriptor Màrius Serra, analitzarem les peculiaritats del català de Linyola i parlarem amb algunes de les seves personalitats, com ara els exfutbolistes del Barça Josep Maria Fuster, "la llebre" de Linyola, i Bojan Krkić, i també amb el pintor de retrats Robert Pérez, que va treure a la llum que Messi i Bojan eren família.

Des de Linyola també donarem suport a "La marató" de TV3, amb un especial nutrició amb la doctora Folch sobre els aliments estrella per prevenir les malalties del cor i ballant la flashmob amb els Tags i tots els veïns del poble.

A plató comentarem tot el que hagi passat a la gala del dissabte del concurs musical "Oh happy day" amb el periodista Pep Blay, Pere Mas, Ana Boadas i l’exmembre del jurat la cantant Elena Gadel.

I repassarem el més destacat de l’actualitat del dia dins del marc de la nostra tertúlia amb Xavi Coral i els seus tertulians: Francesc Torralba, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bojan krkic doctora folch elena gadel espartac peran pep blay xavi coral 
Lunes, 8 de diciembre de 2014 • 08:30h.

María VascoAvui ens visita la María Vasco, atleta d'elit que en aquests moments es troba donant-lo tot en els entrenaments, per a competir en el Campionat Europeu d'Atletisme, que tindrà lloc l'any que ve a Barcelona. Entre carrera i carrera, la María ha trobat un buit per a venir al plató del DIVENDRES i parlar-nos de les seves futures metes.

També tindrem al crític dels crítics, Berto Romero, que després de fer el barrufet ve disposat a menjar-se a un parell de crítics de tele. Però això no és res, perquè des de Mollerussa, l'Espartac Peran ens ensenyarà com li deixen les claus d'un prototip de carreres al conductor de nostre plató mòbil, i si no passa cap accident, parlarem amb els pares del jove barcelonista Bojan Krkic, residents en aquesta localitat, i també amb el propi Bojan, amb el qual no només parlarem de futbol.

DIVENDRES, després del pont, em tornat disposats a catapultar-te al cap de setmana a tota velocitat. Aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ María Vasco en un "Divendres" a toda velocidad ]

En: Divendres Tv3 
Tags: berto romero bojan krkic maría vasco 
Miércoles, 9 de diciembre de 2009 • 01:05h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]