Mònica Terribas
Aquest 2015 els nostres col·laboradors de la tertúlia de "La Riera" segueixen amb passió tots els esdeveniments al voltant de l’univers dels Flaquer, i per això tornen a DIVENDRES l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernández, amb la participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials, que comentaran tots els ets i uts dels últims episodis i dels que han de venir, amb el nostre home a la redacció, Oriol Soler, i el mestre de cerimònies de la tertúlia de "La Riera", Espartac Peran.

Com cada divendres tenim una "Cita amb la Terribas". La periodista Mònica Terribas triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà des del seu particular punt de vista.

Tampoc faltarà l’elegància i bona educació de Marc Giró, el nostre expert en bones maneres torna amb una nova lliçó de bon gust, i continuarà responent els dubtes dels espectadors durant aquest 2015.

I amb la nutricionista Pilar Senpau donarem als nostres espectadors algunes pautes per recuperar la línia després de les festes. Amb la col·laboració de Marta Carreras.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran marc giró mònica terribas pilar senpau xavi coral 
Viernes, 9 de enero de 2015 • 00:09h.