La Banda Impossible
Aquest dijous, i tres dies abans de les eleccions municipals, transformem la tertúlia d’actualitat de DIVENDRES en una master class d’història amb el professor Borja de Riquer, amb qui repassarem comicis municipals que han tingut una especial rellevància històrica per a Catalunya.

També ens visita el periodista Antoni Bassas amb "La setmana del Bassas". Parlarem de la decisió d’Obama de desmilitaritzar els cossos policials, i de la seva estrena al Twitter amb un compte propi. També de la violència a l’entorn dels camps de futbol i de la trajectòria de Xavi Hernández al Barça.

I continuem tractant temes de salut i nutrició, ara que s’acosta l’estiu i comencen a proliferar les dietes miracles per aconseguir el cos desitjat. Parlem amb la nutricionista Pilar Senpau de com perdre pes sense perdre la salut i coneixerem en què consisteix la "dieta exprés".

Aprofitant el nostre últim dia a Taradell descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat i amb Dani Ramírez coneixerem rutes per la comarca d’Osona.

I la música també jugarà un paper important en el programa d’aquest dijous. Alguns dels integrants de La Banda Impossible una iniciativa de Canet Rock que agrupa en un escenari grans mites del pop/rock català com Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Pemi Fortuny, Jofre Bardagí, Natxo Tarrès o Cris Juanico. Parlarem amb ells... i els veurem cantar junts!!!

T'esperem el dijous 21 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas borja de riquer dani ramírez la banda impossible pilar senpau 
Jueves, 21 de mayo de 2015 • 00:09h.

Mònica Terribas
Aquest 2015 els nostres col·laboradors de la tertúlia de "La Riera" segueixen amb passió tots els esdeveniments al voltant de l’univers dels Flaquer, i per això tornen a DIVENDRES l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas i Fermí Fernández, amb la participació de tots els nostres seguidors a través de les xarxes socials, que comentaran tots els ets i uts dels últims episodis i dels que han de venir, amb el nostre home a la redacció, Oriol Soler, i el mestre de cerimònies de la tertúlia de "La Riera", Espartac Peran.

Com cada divendres tenim una "Cita amb la Terribas". La periodista Mònica Terribas triarà tres frases que hem pogut sentir al llarg de la setmana i les analitzarà des del seu particular punt de vista.

Tampoc faltarà l’elegància i bona educació de Marc Giró, el nostre expert en bones maneres torna amb una nova lliçó de bon gust, i continuarà responent els dubtes dels espectadors durant aquest 2015.

I amb la nutricionista Pilar Senpau donarem als nostres espectadors algunes pautes per recuperar la línia després de les festes. Amb la col·laboració de Marta Carreras.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran marc giró mònica terribas pilar senpau xavi coral 
Viernes, 9 de enero de 2015 • 00:09h.

Santiago Vidal
Dijous és dia de classe magistral a DIVENDRES i, per aquest motiu, hem convidat el jutge Santiago Vidal, per fer un repàs d’alguns dels processos judicials que ara són d’actualitat, per aclarir alguns conceptes i fer més entenedors als nostres espectadors els escenaris dins o fora de la legalitat en què es mouen alguns dels personatges públics que ara mateix es troben imputats per delictes fiscals, frau, malversació de fons públics, etc.

També parlem de salut amb la doctora Pilar Senpau. Després dels exercicis d’ahir amb el nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, avui sabrem quins són els mètodes més efectius per eliminar la panxeta. Consells per aconseguir un ventre llis tant en el cas de les dones com dels homes.

Com cada dijous, rebrem el periodista Antoni Bassas, que parla de l’actualitat del últims dies des del seu punt de vista únic a "La setmana del Bassas".

I abans d’acomiadar-nos de la localitat de Bagà, descobrim què no ens podem perdre quan la visitem amb uns recomanadors de luxe: Espartac Peran i Dani Ramírez, que ens convida a sortir a passejar pel parc del Cadí-Moixeró.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dani ramírez espartac peran jordi pallarès pilar senpau santiago vidal 
Jueves, 27 de noviembre de 2014 • 00:12h.

Antoni Bassas
És dijous i això és sinònim de conèixer l’actualitat de d’un punt de vista molt particular, el punt de vista del periodista Antoni Bassas, que ens dóna la seva visió personal sobre els temes que li han cridat més l’atenció al llarg dels últims dies en la seva secció "La setmana del Bassas". Parlarem de si el Barça jugaria la lliga espanyola en cas que Catalunya s’independitzés, del congrés per la reforma de l’església de papa Francesc i d’altres temes.

Els negocis catalans d’èxit tornen a protagonitzar la secció de Pau Garcia-Milà, que ens porta noves idees rendibles, com ara una empresa catalana que esborra dades personals d’internet o un negoci de bicicletes fetes amb bambú.

I amb la doctora Pilar Senpau parlarem d’un estudi que ha publicat la prestigiosa revista Nature, on s’afirma que la sacarina engreixa i, encara pitjor, fa augmentar el risc de tornar-se diabètic.

Abans de marxar de Vilanova de Prades, descobrim què no ens podem perdre quan visitem la població i coneixem a fons les muntanyes de Prades amb Espartac PeranDani Ramírez i un guia de la zona.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas dani ramírez pau garcia-milà pilar senpau 
Jueves, 9 de octubre de 2014 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]