Ana Boadas
El glamur dels premis Gaudí de cinema es viurà avui dilluns a DIVENDRES. Al costat de la nostra col·laboradora Ana Boadas, sabrem com es van viure a la catifa vermella els moments abans de la cerimònia de diumenge. A més a més, sabrem els resultats de la travessa i els noms dels cinc guanyadors de passis dobles per anar al cinema durant tot un mes.

Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada a la població de Sant Esteve Sesrovires. Espartac Peran ens hi espera amb l’escriptor Màrius Serra per analitzar les peculiaritats de la parla d’aquest indret de Catalunya i, a més a més, per conèixer molts dels elements, entitats i persones que donen color a aquest municipi del Baix Llobregat. D’altra banda, la bruixa Imma del Destí llegirà l’horòscop i les prediccions per a aquest mes de febrer, que acaba de començar.

A plató sabrem si és certa la dita del 2 de febrer, dia la Candelera: "Si la Candelera plora, l’hivern és fora... Si la Candelera riu, el fred és viu". Segons el dia que faci durant el 2 de febrer, meteorològicament parlant, sabrem com serà la resta d’hivern que ens queda: si plou aquest dia, la resta d’hivern gaudirem d’una temperatura primaveral. En canvi, si fa sol... no amaguem els abrics, perquè encara farà fred fins que no s’acabi aquesta estació.

Comentarem l’actualitat del dia i del cap de setmana, a la tertúlia amb Xavi Coral i els col·laboradors del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Manuel Cuyàs, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran imma del destí xavi coral 
Lunes, 2 de febrero de 2015 • 00:28h.