Mercedes Sampietro i Emma Vilarassau
Aquest dimarts, la tertúlia d’actualitat es transforma en una nova classe de comunicació política a DIVENDRES. Toni Aira i Cristina Salvador desxifren per a nosaltres les tècniques que fan servir els polítics per fer-nos arribar els seus missatges.

També parlarem d’aliments fumats durant les connexions en directe des de Sant Esteve Sesrovires. A Sant Esteve Sesrovires hi ha Royal, una empresa de tractament i envasats de bacallà i salmó que té 162 anys d’història. Veurem com funciona la fàbrica i algunes curiositats. A més, amb Pep Nogué parlarem dels fumats: Quins aliments es fumen? Quines tècniques hi ha per fumar aliments? Es poden fumar aliments a casa? A més a més, amb la doctora Montse Folch coneixerem tècniques per cuinar amb àloe vera, les seves propietats i possibles aplicacions en diferents plats.

I al programa d’aquest dimarts també tindrem teatre amb majúscules, al costat de dos noms propis de l’escena, les actrius Mercè Samprieto i Emma Vilarasau, que presenten "Fedra" al Teatre Romea, un dels grans esdeveniments de la cartellera teatral a Barcelona.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: emma vilarasau espartac peran mercedes sampietro montse folch xavi coral 
Martes, 3 de febrero de 2015 • 00:03h.