Dani Ramírez
Començarem la tarda amb la tertúlia d’actualitat. Aquest cop, l’Helena Garcia Melero estarà acompanyada per Montserrat Nebrera, Manel Manchón, Jofre Llombart, Núria Ferré, Odei Etxearte i Pere Mas. Amb ells repassarem els temes de més actualitat i especialment els últims dies de la campanya electoral.

El mateix dia en què comença la tardor, Dani Ramírez ens farà una previsió del temps per al cap de setmana i, per extensió, per als mesos de la nova estació, i l’Imma del Destí ens farà una previsió de l’horòscop també per als mesos de tardor. També presentarem la localitat on serem la setmana vinent, que no revelarem ara, però que té molt a veure amb els bolets.

L’Helena i l’Ana Boadas parlen de l’obra de teatre "Caiguts del cel" de Sébastien Thiéry, versionada i dirigida per Sergi Belbel. Es tracta d’una comèdia que fa plorar de riure i que és, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d’un dels vicis que sembla que no passa mai de moda: la cobdícia. Per parlar-nos de la nova estrena, tindrem al plató Emma Vilarasau i Jordi Bosch, actors protagonistes, juntament amb Anna Barrachina i Carles Martínez.

Empar Moliner torna aquest dimecres amb "Fem parlar". Aquesta setmana destacarem la utilització dels pronoms febles, que tant de corcoll ens porten a l’hora de parlar. També vol esmentar alguns dels cognoms que, pel que signifiquen, estan predestinats. Com exemple, Joan Caball, coordinador del sindicat Unió de Pagesos, o Emilió Botín, banquer i president del Banc de Santander.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: anna barrachina carles martínez dani ramírez emma vilarasau empar moliner jordi bosch 
Miércoles, 23 de septiembre de 2015 • 00:19h.

Mercedes Sampietro i Emma Vilarassau
Aquest dimarts, la tertúlia d’actualitat es transforma en una nova classe de comunicació política a DIVENDRES. Toni Aira i Cristina Salvador desxifren per a nosaltres les tècniques que fan servir els polítics per fer-nos arribar els seus missatges.

També parlarem d’aliments fumats durant les connexions en directe des de Sant Esteve Sesrovires. A Sant Esteve Sesrovires hi ha Royal, una empresa de tractament i envasats de bacallà i salmó que té 162 anys d’història. Veurem com funciona la fàbrica i algunes curiositats. A més, amb Pep Nogué parlarem dels fumats: Quins aliments es fumen? Quines tècniques hi ha per fumar aliments? Es poden fumar aliments a casa? A més a més, amb la doctora Montse Folch coneixerem tècniques per cuinar amb àloe vera, les seves propietats i possibles aplicacions en diferents plats.

I al programa d’aquest dimarts també tindrem teatre amb majúscules, al costat de dos noms propis de l’escena, les actrius Mercè Samprieto i Emma Vilarasau, que presenten "Fedra" al Teatre Romea, un dels grans esdeveniments de la cartellera teatral a Barcelona.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: emma vilarasau espartac peran mercedes sampietro montse folch xavi coral 
Martes, 3 de febrero de 2015 • 00:03h.

Ana BoadasAquest dimecres tornem a Santa Coloma de Cervelló amb Espartac Peran, per proposar-vos un viatge retro a través dels carrers de la Colònia Güell. Un passeig que recrearà diferents escenes d'època de la colònia industrial més important del Baix Llobregat, i que ens servirà per fer-nos una idea de com vivien els seus habitants. A més a més, ens entretindrem amb l'historiador Josep Padró a la cripta de la Colònia Güell,  una obra d'art d'Antoni Gaudí, construïda entre 1908 i 1915 per encàrrec de l'empresari Eusebi Güell com a edifici religiós per als treballadors de la colònia.

També dedicarem un espai per parlar de les novetats teatrals amb la nostra col·laboradora Ana Boadas. En aquesta ocasió, coneixerem dues de les propostes escenogràfiques més suggerents de la ciutat comtal. En primer lloc, parlarem amb Emma Vilarasau i Míriam Iscla, protagonistes de "Barcelona", una obra que es pot veure fins al dia 22 de juny als escenaris del TNC. I també us ho explicarem tot sobre la proposta "Mini Teatres", un exclusiu club teatral en què els autors són els mateixos socis.

Totes les cançons amaguen una història darrere seu, i cada setmana ens encarreguem de descobrir-la, amb el periodista musical Pep Blay. En aquesta ocasió tindrem la gran oportunitat de conèixer les "cares B" de les peces musicals més emblemàtiques de Frank Sinatra.

L'actualitat i el seu repàs diari protagonitzaran la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els habituals de la taula de dimecres: el jutge Santiago Vidal i els escriptors i periodistes Sílvia Soler, Màrius Carol, Manuel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba.

DIVENDRES, diàriament a les 16:40h. a Tv3. Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas emma vilarasau josep padró manuel cuyàs màrius carol míriam iscla núria coll pep blay santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 22 de mayo de 2013 • 00:28h.

Emma VilarasauDijous rebem a l'actriu Emma Vilarasau, protagonista de l'obra "Agost", de Tracy Letts, guanyadora del premi Pulitzer i el premi Tony al 2008. Aquest espectacle es troba actualment en cartell al TNC, i avui l'Emma Vilarasau ens explicarà en directe per què "Agost" és la peça teatral considerada com "la gran tragicomèdia al voltant de la famíilia dels segle XXI", i de la seva continuïtat en una futura versió cinematogràfica protagonitzada per Meryl Streep.

També ens torna a visitar el catedràtic en economia Xavier Sala Martín, per comprendre millor la complicada situació económica actual. També serà un programa amb els consells del nostre expert en moda, Marc Giró, que des de Sants ens donarà a coneixer les darreres novetats en moda en ulleres.

I dijous comença el sorteig dels dècims de la loteria de Nadal! Sortejarem 100 euros del mateix número entre els nostres espectadors. Si voleu participar aquí us expliquem com.

[ "Divendres" - Jueves 9 de diciembre ]

En: Divendres Tv3 
Tags: emma vilarasau marc giró xavier sala martín 
Miércoles, 8 de diciembre de 2010 • 11:22h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]