Leopoldo Abadía
Llegim a les pàgines de l’últim llibre del professor Leopoldo Abadía com fer-se gran sense convertir-se en un rondinaire: "Fer-se gran no és fàcil d'explicar. Fer-se gran és ser una persona amb experiència. Un vell o un avi no són paraules ofensives. Presumir d'això és fenomenal". Aquest dimecres coneixerem el secret de fer-se gran sense convertir-se en un rondinaire al costat de l’economista Leopoldo Abadía, que publica un llibre on parla amb el sentit de l’humor que el caracteritza. D’aquest i d’altres temes a què ens hem d’afrontar un cop comencem a tenir més de seixanta anys.

Durant la tertúlia d’actualitat ens centrarem en un tema del qual s’ha parlat molt sovint els últims mesos: com seria la hisenda d’una Catalunya amb estat propi? Què s’està fent ara mateix per posar-la en marxa? Ens ho explica pas per pas Joan Iglesias, director del programa per la definició d’un nou model d’administració tributària de Catalunya.

Durant les connexions en directe amb Espartac Peran des de Porqueres, proposem als nostres espectadors una ruta pels estanyols de Banyoles al costat de Dani Ramírez.

I com és habitual els dimecres, seguirem la taula d’exercicis del nostre entrenador personal, Jordi Pallarès, que cada setmana ens descobreix exercicis molt senzills per prevenir i eliminar dolors molt comuns.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  dani ramírez espartac peran jordi pallarès leopoldo abadía xavi coral 
Miércoles, 11 de febrero de 2015 • 00:14h.