Florencio Sanchidrian
Florencio Sanchidrián, cortador de jamón viene a cortar y a charlar a LATE MOTIV de Andreu Buenafuente. Y no viene solo, viene con cuchillo jamonero y con jamón, y no uno cualquiera, un Joselito.

Se abre el consultorio de Berto Romero para una magistral sesión de soluciones y respuestas.

Y la música en directo la pone Rosalía con su personalísimo flamenco soul y un disco recién estrenado.

Todo esto y alguina sopresa más de la que no podemos, y no queremos, hablar. Como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el miércoles 15 de marzo de 2017 a las 23:00h. en #0 de Movistar+

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags:  andreu buenafuente berto romero florencio sanchidrian rosalía 
Miércoles, 15 de marzo de 2017 • 00:05h.

LATE MOTIV
Hoy nos metemos en "Zona hostil" con Adolfo Martínez Pérez. Un director hollywoodiense que se ha venido a España a rodar una película bélica.

De todo el mundo es conocido el amor de David Broncano por el deporte y los cobetes. Hoy tendremos un poco de todo eso.

Celia de Molina de nuevo dando vida a un personaje único con mucho que decir. Esta vez es la Gioconda, lo que habrá visto esta señora.

Los jueves son especiales porque contamos con la ausencia de Javier Coronas, ¿qué nuevo giro habrá dado su carrera esta semana?

Todo esto y alguna cosa más, como siempre, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el jueves 9 de marzo de 2017 a las 23:00h. en #0 de Movistar+

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags:  alfredo martínez pérez andreu buenafuente david broncano javier coronas 
Jueves, 9 de marzo de 2017 • 11:03h.

Carlos Ruíz Zafón
¿Quién es el autor más leído en español después de Cervantes? Pues hoy lo tenemos en LATE MOTIV de Andreu Buenfuente: es un honor anunciar la visita de Carlos Ruiz Zafón que nos hablará del "Laberinto de los espíritus" o de lo que él quiera, le dejamos.

¿Es posible que Raúl Pérez nos vuelva a sorprender con una de sus imitaciones? Sí, cada vez, y hoy también. Personaje nuevo, no decimos más...

La "Edición limitada" del reportero definitivo Devon Knight, con la colaboración imprescindible del risueño Johnny Crocketeer.

Y cerramos con rock del bueno en directo. Juan Maeso nos trae "Back to me, back to you" de su nuevo disco "Somewhere somehow".

Todo esto y alguna cosa más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, martes 22 de noviembre de 2016 en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags:  andreu buenafuente carlos ruiz zafón devon knight juan maeso raúl pérez 
Martes, 22 de noviembre de 2016 • 00:04h.

'Divendres'
"La setmana del Bassas": l'Antoni ens donarà la seva visió dels temes més comentats durant els últims dies i ens explicarà algunes de les anècdotes i vivències viscudes de l'actualitat.

Obrirem una altra vegada la sobretaula "A cor obert", que repassarà les notícies de caire social que més interès han suscitat en els espectadors del nostre país durant la setmana.

Tindrem al plató de DIVENDRES Agustí Esteve, director del programa "Fora de sèrie" que ens presentarà la propera entrega. Aquesta vegada, el periodista Òscar Dalmau entrevistarà a l'escriptor Quim Monzó.

Amb Màrius Serra descobrirem els mots propis de Santa Coloma de Farners.

I per acabar la setmana a la capital de la selva, coneixerem una de les comunitats d'origen indi més arrelades a Catalunya: La comunitat Sikh.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  agustí esteve espartac peran helena garcia melero 
Jueves, 3 de noviembre de 2016 • 00:03h.

Espartac Peran
Iniciarem l'últim programa de la setmana amb una sobretaula política, social i cultural per repassar els temes destacats de la setmana. Ens acompanyaran Vicent Sanchis, Jaume Barberà i Ramón Cotarelo que ens parlarà del seu nou llibre "La república catalana", una obra que exposa els arguments jurídics, polítics, històrics i econòmics que al llarg de la història han influït en l'actual relació Espanya-Catalunya i que poden explicar els esdeveniments presents i futurs.

També ens acompanyarà una estona la intendenta de la Guàrdia Urbana de Barcelona Montserrat Pina, que actualment presideix l'associació de dones policia europea amb seu al centre de la capital catalana. La seva presència es deu al fet que, aquest cap de setmana, se celebra l'International Association of Women Police, amb la presència de dones policia d'arreu del món.

Analitzarem el que ha passat a "La Riera" durant la setmana amb els habituals Pere Mas, Ana Boadas, Carles Fité, Fermí Fernàndez i David Balaguer.

Marc Giró a "Per amor a l'art", ens parlarà de Van Gogh i d'un dels més de 30 autoretrats que va pintar per guanyar diners, per desenvolupar les seves habilitats i per fer un viatge al seu interior, segons les seves pròpies paraules.

Recordarem Pepe Soto, un malalt de càncer que va començar a construir el seu propi catamarà al pati de casa seva a Castellfollit de la Roca. La seva història va sortir a la llum gràcies al programa "El foraster" de TV3 i al seu presentador, Quim Masferrer. El somni del Pepe està a punt de veure la llum i ens ho explicarà en directe amb Quim Masferrer.​

DIVENDRES, amb Helena García Melero i Espartac Peran, cada tarda a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags:  espartac peran helena garcia melero pepe soto quim masferrer 
Viernes, 14 de octubre de 2016 • 00:05h.

1 | 2 | 3 | 4 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 4 ]