Marta Carreras
Aquest dijous a DIVENDRES presentem noves propostes de negoci d’èxit sorgides a Catalunya. Pau Garcia-Milà i Marta Carreras han visitat una botiga de robots on també fan formació especifica per construir robots programats per fer feines d’ús domèstic. Parlarem al plató amb l’emprenedor que ha dut a terme aquesta innovadora iniciativa i coneixerem altres idees de negoci relacionades amb el món de les apps per a tauletes i dispositius mòbils.

Com cada dijous, tindrem una nova edició de "La setmana del Bassas". Amb Antoni Bassas parlarem dels directors de "Ciutat morta", que van negar la salutació a l’alcalde Xavier Trias durant els premis Ciutat de Barcelona, de les previsions econòmiques per a aquest any a Catalunya i de la derrota del Reial Madrid dissabte passat, amb la polèmica generada per la festa d’aniversari de Cristiano Ronaldo, celebrada aquella mateixa nit.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Porqueres, i coincidint amb el dijous llarder, farem un repàs amb en Jan Grau de les figures protagonistes dels carnavals catalans, com el "pullassu" de Torelló o la Geganta Boja de Solsona. I els espectadors amb esperit roquer gaudiran d’allò més amb els responsables de Guitarres Camps, una empresa familiar de Porqueres que ha fet guitarres per a artistes com Rosana o Carla Bruni. Descobrirem com es fa una guitarra i Pep Blay ens descobreix les cinc melodies de guitarra més famoses de la història.

I la tertúlia d’actualitat tornarà a convertir-se en una classe magistral d’economia, amb el professor de la Universitat Columbia de Nova York i el nostre economista de capçalera, Xavier Sala i Martín.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas espartac peran jan grau marta carreras pau garcia-milà pep blay xavier sala i martín 
Jueves, 12 de febrero de 2015 • 00:05h.