'Divendres'
Aquest dimarts parlarem de l'ultimàtum de l'Eurogrup a Grècia per prorrogar el rescat dins del marc de la tertúlia d’actualtiat, amb la col·laboració dels tertulians Manel Cuyàs, Vicent Sanchis, Manel Manchón i Tian Riba.

A plató rebrem el presumpte fill il.legítim del rei Joan Carles I. Es diu Albert Solà i té en marxa una demanda de paternitat contra el rei Joan Carles. Coneixerem de primera mà la seva història i quines mesures legals ha pres després que la demanda no fos admesa a tràmit pels tribunals de justícia.

També rebrem el periodista musical Pep Blay i la nostra col.laboradora Ana Boadas, per apropar-nos a la figura d’una de les estrelles del moment de la música pop: Katy Perry. Dilluns a la nit la cantant va omplir el Palau Sant Jordi i avui volem veure la reacció de les fans que hi van acudir i veurem les seves actuacions i videoclips més espectaculars.

Les connexions amb exteriors d’aquesta setmana són des del marc incomparable d’Esterri d’Àneu. Avui fem un viatge gastronòmic: cuinarem una escudella amb el xef Pep Nogué a partir de la celebració de la calderada al pavelló d’Esterri, que es fa justament aquest dimarts. A més a més, coneixerem les dues races protegides del Pirineu, la vaca i el cavall, així com l’ovella xisqueta –raça autòctona del Pallars– i les cabra pirinenca, per acabar tastant, al costat d’Espartac Peran, la crema de Carnestoltes d’Esterri d’Àneu.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: albert solà ana boadas espartac peran pep nogué xavi coral 
Martes, 17 de febrero de 2015 • 00:06h.