Mònica Terribas
Aquest divendres torna la tertúlia interactiva de "La Riera" a DIVENDRES. Com sempre, la participació dels nostres seguidors a través de les xarxes és fonamental per comentar els esdeveniments d’aquesta setmana a la sèrie. A plató, Espartac Peran fa de mestre de cerimònies d’aquesta tertúlia, que és un dels nostres moments favorits de la setmana, amb l’àvia Remei, Pere Mas, David Balaguer, Ana Boadas i Fermí Fernàndez. A més a més, durant la tertúlia aprofitarem per anunciar que ja tenim compte a Instagram. Des d’ara ens podeu seguir en aquesta xarxa social, ens trobareu amb el nom de @DivendresTV3.

Aquest divendres també tindrem una "Cita amb la Terribas", la secció de la Mònica Terribas en què repassa l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. Analitzarem algunes de les frases que hem sentit aquests dies durant la compareixença dels germans Pujol durant la comissió al Parlament.

I ara que es compleixen vint anys de la mort d’Ovidi Montllor, conversarem amb persones que el van conèixer molt bé i recordarem la seva música, l’activisme i la seva feina com a actor.

Abans de marxar de cap de setmana, dediquem un temps a parlar d’elegància i bones maneres amb Marc Giró, expert en bona educació, que segueix resolent els dubtes dels nostres espectadors. Parlarem de si és elegant o no compartir el mateix plat en un restaurant.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran fermí fernández marc giró mònica terribas xavi coral 
Viernes, 6 de marzo de 2015 • 00:02h.