'Singlot Festival'
Aquest migdia a Barcelona, EL TERRAT i The Project han presentat el SINGLOT FESTIVAL, el primer festival d'humor i comèdia que tindrà lloc del 23 al 26 de juliol de 2015 a Sant Feliu de Guíxols i que formarà part de la programació del Festival de Porta Ferrada.

Gràcies a la col.laboració amb The Project des de 2012 programant la millor comèdia al BARTS de Barcelona neix aquesta iniciativa. Una proposta de festival única que vol esdevenir la trobada anual de l'humor i de la comèdia.

SINGLOT FESTIVAL, dirigit per Andreu Buenafuente, fa una aposta de festival innovadora i diferent on tindrà cabuda l'espectador, el sector professional i l'acadèmic amb la comèdia com a bandera. SINGLOT els uneix per riure, treballar i crear sinèrgies per dinamitzar el sector.

SINGLOT FESTIVAL s'emmarca dins la programació del Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i tindrà una duració de 4 dies on l'humor i la comèdia es concentren vora el mar amb propostes com Leo Bassi, Els Joglars, Faemino y Cansado, Andreu Buenafuente, Berto Romero, els creadors de la revista Mongolia, Javier Coronas, Anabel Alonso, taules de cooperació amb professionals del sector, debats, tallers, cinema, intercanvi de projectes, etc.

En resum, el SINGLOT FESTIVAL vol portar a Sant Feliu de Guíxols els millors noms i espectacles d'humor, comèdia i stand up comedy de l'escena nacional i internacional.

Un festival multidisciplinar format per tres branques

El SINGLOT FESTIVAL està format per tres branques ben diferenciades però que totes volten al costat de l'humor i la comèdia.

1—. La programació general de comèdia
Aquesta part del festival estarà oberta al públic en general i es basarà en propostes d'espectacles de petit, mitjà i gran format que faran viatjar a l'espectador per l'univers de la comèdia i l'humor. La multidisciplinarietat es representarà amb propostes que van des del teatre convencional fins a manifestos sobre l'humor, passant per propostes de cinema documental sobre la comèdia, xerrades, i alhora propostes més gamberres i desenfadades que homenatjaran el format genuí de l'estiu: el monòleg a la platja.

2—. Les jornades professionals
Aquesta proposta del SINGLOT FESTIVAL es basa en la programació d'unes jornades en les que es barrejaran creadors, productors i exhibidors amb l'objectiu de crear una producció única que es representarà en la segona edició del SINGLOT FESTIVAL, l'any vinent.
Una proposta enfocada exclusivament a l'humor que fa que esdevingui una iniciativa sense antecedents a l'estat. Aquest fet motiva a SINGLOT FESTIVAL per dur a terme aquestes jornades amb una clara voluntat productiva. L'objectiu de les quals és motivar als assistents per a que surtin projectes finançats i amb una perspectiva favorable d'explotació. Unes jornades on es fomentarà el debat, la reflexió sobre la necessitat de l'humor i la creació d'oportunitats de producció.

3—. Les jornades acadèmiques
SINGLOT FESTIVAL aprofitarà la convocatòria artística per programar seminaris impartits per Leo Bassi i Ramón Fontserè. Una proposta docent dirigida a professionals del sector.

'Singlot Festival'

La trobada de la comèdia i del pur entreteniment

EL TERRAT sempre ha apostat per propostes teatrals de qualitat esdevenint un segell de garantia artística que ha servit per nodrir la seva aliança amb The Project programant al BARTS propostes de primer nivell com "Autorretrato de un jovent capitalista español" d'Alberto Sanjuan, "El rei borni", "La Shica", "Corbacho 5G", "La llamada" o el duet radiofònic Gomaespuma, entre molts altres.

Aquesta aliança entre les dues productores es va iniciar la tardor del 2012 i ha donat fruits més que positius com és la col.laboració des de l'any passat d'EL TERRAT com a co-productor artístic en el Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i que enguany aposta per aixecar un festival d'aquestes característiques.

El SINGLOT FESTIVAL es celebrarà els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol de 2015 en els diferents espais que Sant Feliu de Guíxols té per a espectacles com el Teatre Narcís Ferrer, l'Espai Port, el Monestir de la Porta Ferrada o la platja de la vila.

Tota la informació detallada dels espectacles, els espais, les jornades, el calendari, la venda d'entrades, etc. de SINGLOT FESTIVAL es podrà trobar properament a singlotfestival.com, així com la informació puntual i l'atenció a l'espectador a Twitter i Facebook.

SINGLOT FESTIVAL a: singlotfestival.com