'Divendres'
Avui ens visitarà Jesucrist, i no només un sinó fins a quatre! Els quatre Jesucrists de les grans passions catalanes (Olesa, Esparreguera, Cervera i Ulldecona) vindran al programa. Amb ells parlarem de les dificultats del seu personatge i de la tradició teatral de "La passió" a Catalunya. Passió per "La passió" a DIVENDRES!

I durant les connexions amb Espartac Peran en directe des de Santa Maria de Palautordera, coneixerem les particularitats del català que es parla en aquesta regió de Catalunya, al costat de l’escriptor Màrius Serra i les seves "Paraules en ruta". A més a més, participarem en una de les activitats més característiques de la Festa Major, el concurs de paletes i el llançament de totxanes. A Santa Maria de Palautordera també tindrem molt present la important feina de Pallassos sense Fronteres, amb la presència del gran Tortell Poltrona, que tot just ha arribat d’una missió on ha ajudat els nens de Sierra Leona.

I si teniu problemes per dormir bé a la nit, estigueu molt atents a la trobada amb els doctors Joan-Ramon Laporte i Miquel Pros, especialistes en medicina natural, que donaran consells als nostres espectadors per descansar millor.

A més a més us mantindrem informats sobre l'última hora de l'accident aeri d'aquest mateix matí de la companyia Germanwings.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran germanwings màrius serra tortell poltrona xavi coral 
Martes, 24 de marzo de 2015 • 00:06h.