Orson Welles
Dijous a DIVENDRES és sinònim d’empresa i innovació. Per una banda, tornen les classes magistrals d’economia amb el professor de la Universitat Columbia de Nova York Xavier Sala i Martín, i per l’altra, coneixerem nous models de negocis d’èxit amb el jove emprenedor Pau Garcia-Milà. Enguany presentem la primera plataforma digital especialitzada en cultura i oci al territori català, un negoci nascut a casa nostra d’ampolles de plàstic flexibles, personalitzables i reaprofitables, i una empresa catalana de turisme especialitzada a oferir viatges per a persones invidents.

També farem el repàs de l’actualitat setmanal sota el prisma de "La setmana del Bassas". El periodista Antoni Bassas analitzarà la mítica retransmissió radiofònica d’Orson Welles de "La guerra dels mons”, amb motiu del centenari del seu naixement. També parlarà de Jesús Hermida i la seva contribució a la televisió i del partit d’anada de la Champions entre el Barça i el Bayern de Munich.

A més a més, parlarem de superació a través del llibre "Así lideras, así compites”, de la psicòloga Patricia Ramírez, que ha treballat amb equips de futbol de Primera Divisió com el Reial Betis o el Mallorca. Ara, ens proposa aplicar el que ha après en el món de l’esport a la nostra pròpia feina.

I abans de marxar, descobrim al costat del nostre amic Espartac Peran tres racons del Delta que hem de visitar peti qui peti.

T'esperem el dimecres 6 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas jesús hermida pau garcia-milà xavier sala i martín 
Jueves, 7 de mayo de 2015 • 00:14h.