INSTINT: Artur Mas + Iñaki Gabilondo
"El estado de la nación", INSTINT amb Artur Mas i Iñaki Gabilondo | Entrades

El cicle de conferències INSTINT, organitzat per EL TERRAT, The Project i Dies Tontos, torna a l'escenari del BARTS per apropar al gran públic el pensament dels líders d'opinió com el President Artur Mas i Iñaki Gabilondo.

Per a aquesta tornada, després de quasi un any de parada, INSTINT aposta fort i puja a l'escenari al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el periodista de reconeguda trajectòria política i intel.lectual Iñaki Gabilondo. Una xerrada, titulada "El estado de la nación". en el decurs de la qual ambdós convidats debatran sobre Catalunya.

Es tracta de dues personalitats profundament implicades en la idea del futur del nostre país: el president Mas, que lidera políticament el procés per la independència, i el periodista basc, que ha expressat públicament la seva preocupació en comprovar que Catalunya se'n va, que està fent tot el que cal fer per marxar, davant de l'immobilisme per part dels que la volen a Espanya. Dues concepcions molt diferents del camí que ha d’emprendre Catalunya però que coincideixen en l'interès per la situació i la voluntat de parlar-ne. Una trobada inèdita, en un ambient distès, on el discurs elaborat i la capacitat d’escoltar estan assegurats, un fet quasi impossible tenint en compte els precedents del debat.

Un sol espai, el BARTS, dues posicions i el desig de dialogar un tema que sovint genera tensió. Una trobada que fugirà d'aquesta per tractar l'assumpte amb molta cordialitat i bon humor. Aquest és l'INSTINT d'Artur Mas i Iñaki Gabilondo, el primer '’una nova generació d'aquestes conferències que ens han ofert moments únics i singulars.

INSTINT amb la seva fórmula "coneixement + entreteniment" ha captivat a quasi 10.000 espectadors en les dues darreres temporades i ha exhaurit les 700 localitats del BARTS amb molts dels noms que han pujat a l'escenari. Unes conferències que han estat protagonitzades per personalitats com Ferran Adrià, Risto Mejide, Teresa Forcades, Xavier Sala-i-Martín, Jordi Évole, Ana Pastor, Kilian Jornet, Lluís Llach, Gerard Piqué, els germans Roca, entre molts altres. Unes xerrades que es caracteritzen per ser divertides, dinàmiques, compromeses i valentes i que des del 2013 han pres el pols de l'actualitat.

Les entrades per l'INSTINT d'Artur Mas amb Iñaki Gabilondo ja estan a la venda a través dels canals convencionals a través d'instint.tv, barts.cat i a taquilla del teatre BARTS (Av. Paral.lel, 62 de Barcelona). Preu de l'entrada: 14€ + despeses de gestió.

INSTINT a: instint.tv

En: Instint BARTS 
Tags: artur mas barts iñaki gabilondo instint 
Miércoles, 3 de junio de 2015 • 12:30h.