Dani Alves
Día Internacional de la Mujer Trabajadora, Día de la Tortilla —no sabemos si fue internacional o más local— y semana de pasarlo bien en LATE MOTIV. No es por chulear pero cada vez nos vamos mereciendo más un día internacional del programa… ¿Con quién hay que hablar?

Lunes, 7 de marzo de 2016, #LateMotiv33

Charlamos cómica y serenamente con Les Luthiers, que también se prestaron a jugar a #WORDS e hicieron un PERFECT: terminaron comiendo paella. Broncano, por su parte, se desplazó a Lepe para investigar (que no resolver) el caso del hospital sin acceso.


Martes, 8 de marzo de 2016, #LateMotiv34

Concha Velasco dejó el listón muy alto al abrir ella el programa en vez de Buenafuente. Y mantuvieron sobradamente el nivel Pedro Casablanc, con "B" la película (y más), Coque Malla, con "El último hombre el tierra" (y también más), y Llimo con… ¡Llimo le puso esfuerzo!


Miércoles, 9 de marzo de 2016, #LateMotiv35

Iñaki Gabilondo nos habló de su próximo programa en #0, Berto recuperó el título de "Caballero of Words" y, en su consultorio, aportó luz al perpetuo enigma no resuelto del tándem fontaneros/raja de culo. ¿Conclusión? La humanidad es una infinita y eterna raja de culo…


Jueves, 10 de marzo de 2016, #LateMotiv36

¡Programa con mucho ritmo! Buenafuente, el del medio de Los del Lío, le cantó a hacienda; Dani Alves bailó "gamba" con La Niña de Shrek; y el Comandante Coronas, de la compañía "Border lines", soltó turbulencias sin perder el compás.


Todo en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, de lunes a jueves a las 23:00h. en Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: berto romero coque malla dani alves david broncano iñaki gabilondo la niña de shrek les luthiers 
Viernes, 11 de marzo de 2016 • 12:15h.

'Late Motiv'
Son compañeros de casa, de #0. Iñaki Gabilondo, un grande de la profesión, se sienta hoy a charlar con Andreu Buenafuente de su nuevo programa de entrevistas en la cadena recién estrenada.

Ha llegado el día del reto. Berto despojado de su título de "Caballero Words" llega dispuesto a recuperar como sea su lugar privilegiado en el universo #Words. Además responderá con diligencia y sabiduría a las consultas que le habéis formulado en el consultorio.

Sí, eso es ración doble de Berto y la podréis ver en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, el miércoles 9 de marzo a las 23:00h. en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente berto romero iñaki gabilondo words 
Miércoles, 9 de marzo de 2016 • 00:04h.

INSTINT: Artur Mas + Iñaki Gabilondo
El President Mas i el periodista Iñaki Gabilondo van ser ahir els protagonistes d'una xerrada distesa i oberta al públic al teatre BARTS. La conversa, titulada "El estado de la nación", va inaugurar la nova temporada d'INSTINT, un cicle de conferències organitzat per les productores EL TERRAT, Dies Tontos i The Project que continuarà al setembre.

Per primera vegada, el que passava a l'escenari del teatre també es podia seguir via streaming i prop de 5.000 espectadors van gaudir de la proposta en directe, que va arribar als 1.500 espectadors simultanis. Posteriorment i en poques hores, la xerrada ha assolit més de 15.000 reproduccions.

Un INSTINT, una trobada que va anar més enllà de l’entrevista convencional. El periodista escollit per aquesta ocasió, Iñaki Gabilondo, va demostrar tenir una opinió molt ferma i tan documentada que el President li va comentar que tan de bo a Madrid estiguessin tan ben informats.


La defensa de la independència i la defensa social

En l'INSTINT, Artur Mas, va assegurar que "la sobirania és l'instrument per tenir més disponibilitat de recursos" i aconseguir així "la finalitat última, que és la millora social". El President va defensar que la independència de Catalunya va lligada a la defensa social, en el sentit de millorar l'estat del benestar i l'economia. "El sobiranisme defensa les dues coses juntes", va remarcar, i va contraposar aquesta actitud a la de les formacions que només defensen l'eix social, però que, renunciant a l'independentisme, el que fan és apostar per "les mateixes eines  i instruments de sempre o inclús menys, de manera que quedem amputats".

"Per tant, si es convoquen eleccions al setembre i hi ha formacions amb un cert ressò social que volen canviar l'eix del debat sobiranista, aquest fet debilita el caràcter plebiscitari de les eleccions i això avui està passant a Catalunya", va destacar.

El 27S

El president de la Generalitat va apuntar que compta amb el sector independentista d'Unió per a les eleccions del 27S. "La meitat de la militància d'Unió ha dit que sí, i l'altra meitat ha dit que sí a un procés que encara està per definir", va recordar Mas.
 
Durant la conversa, el cap del Govern català també es va referir al que alguns han denominat la llista del president per al 27S. Artur Mas va explicar que, "per guanyar aquestes eleccions i enviar un missatge clar a Madrid, a Europa i al món, ens cal una formació política que tingui un resultat molt clar i que no deixi lloc a dubtes sobre fins a quin punt aquesta línia sobiranista té suport popular".

També va confirmar amb rotunditat que si no guanya els comicis, dimitirà. "Si els catalans decideixen que el procés el lideri una altra persona, jo faré un pas enrere".
 

Trencament emocional amb l'Estat espanyol

Gran part del diàleg mantingut va girar entorn del procés polític que viu Catalunya i el cap del Govern el va defensar com a única alternativa després de "moltes dècades esperant" i trobar, com a única resposta, "un procés de recentralització molt fort per part de l'Estat". En aquest sentit, Artur Mas va assegurar que, a part de la ferida de la crisi, que és econòmica i sobretot social, "hi ha un trencament emocional de molts catalans respecte l'Estat espanyol, que s'ha convertit en el nostre adversari". "És un estat que ens limita i ens talla l'autonomia, que no vol solucionar el tema del finançament i amb el qual hem de lluitar per una cosa tan senzilla com la llengua, cosa que no li passa a cap espanyol", va assegurar. I aquesta és una actitud que "ataca els teus fonaments i la teva dignitat".

Per aquest motiu, el cap de l'Executiu va subratllar que "s'han de fer coses reals perquè aquest trencament emocional que existeix es mitigui" i que, per aconseguir-ho, el primer que cal és que "l'Estat espanyol prengui consciència de quin és el repte que es planteja a Catalunya".

Lligant-ho amb aquesta idea, el president va posar com a exemple la xiulada a l'himne espanyol que es va produir a la final de la Copa del Rei i que tant va molestar a Espanya. "És el mateix dolor que ens causa a nosaltres que, quan 1,5 milions de persones surten tres anys consecutius al carrer, en un país de 7,5 milions d'habitants, ens diguin que això és una minoria de gent".
 
Malgrat aquesta progressiva distància que s'ha creat entre Catalunya i l'Estat espanyol, Artur Mas va refermar un cop més que "la negociació sempre és possible" i que, a partir del 27 de setembre, "si a l'Estat hi ha ganes de seure a la taula, nosaltres mai no donarem l'esquena al diàleg". "Sóc molt escèptic, però no vull ser intransigent. Si l'Estat reacciona, seurem a la taula perquè no volem fer les coses de mala manera", va declarar.
 
A preguntes d'un dels assistents a l'acte sobre què espera d'Europa, el president va contestar que "espero hands off, que és al que podem aspirar en aquest moment, és a dir, neutralitat i apartar una mica les mans". En aquesta mateixa línia i posant d'exemple la reunificació d'Alemanya, va afirmar que "a Europa s'entén molt bé una votació clara amb una majoria clara, sempre i quan sigui cívica i totalment pacífica i democràtica". 
 
El cap de l'Executiu català destinarà els honoraris de l'acte com a conferenciant a la Fundació Rosa Oriol, que dirigeix sor Lucía Caram.

INSTINT a: instint.tv

En: Instint BARTS 
Tags: artur mas barts iñaki gabilondo instint 
Martes, 16 de junio de 2015 • 18:04h.

INSTINT: Artur Mas + Iñaki Gabilondo
"El estado de la nación", INSTINT amb Artur Mas i Iñaki Gabilondo | Entrades

El cicle de conferències INSTINT, organitzat per EL TERRAT, The Project i Dies Tontos, torna a l'escenari del BARTS per apropar al gran públic el pensament dels líders d'opinió com el President Artur Mas i Iñaki Gabilondo.

Per a aquesta tornada, després de quasi un any de parada, INSTINT aposta fort i puja a l'escenari al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el periodista de reconeguda trajectòria política i intel.lectual Iñaki Gabilondo. Una xerrada, titulada "El estado de la nación". en el decurs de la qual ambdós convidats debatran sobre Catalunya.

Es tracta de dues personalitats profundament implicades en la idea del futur del nostre país: el president Mas, que lidera políticament el procés per la independència, i el periodista basc, que ha expressat públicament la seva preocupació en comprovar que Catalunya se'n va, que està fent tot el que cal fer per marxar, davant de l'immobilisme per part dels que la volen a Espanya. Dues concepcions molt diferents del camí que ha d’emprendre Catalunya però que coincideixen en l'interès per la situació i la voluntat de parlar-ne. Una trobada inèdita, en un ambient distès, on el discurs elaborat i la capacitat d’escoltar estan assegurats, un fet quasi impossible tenint en compte els precedents del debat.

Un sol espai, el BARTS, dues posicions i el desig de dialogar un tema que sovint genera tensió. Una trobada que fugirà d'aquesta per tractar l'assumpte amb molta cordialitat i bon humor. Aquest és l'INSTINT d'Artur Mas i Iñaki Gabilondo, el primer '’una nova generació d'aquestes conferències que ens han ofert moments únics i singulars.

INSTINT amb la seva fórmula "coneixement + entreteniment" ha captivat a quasi 10.000 espectadors en les dues darreres temporades i ha exhaurit les 700 localitats del BARTS amb molts dels noms que han pujat a l'escenari. Unes conferències que han estat protagonitzades per personalitats com Ferran Adrià, Risto Mejide, Teresa Forcades, Xavier Sala-i-Martín, Jordi Évole, Ana Pastor, Kilian Jornet, Lluís Llach, Gerard Piqué, els germans Roca, entre molts altres. Unes xerrades que es caracteritzen per ser divertides, dinàmiques, compromeses i valentes i que des del 2013 han pres el pols de l'actualitat.

Les entrades per l'INSTINT d'Artur Mas amb Iñaki Gabilondo ja estan a la venda a través dels canals convencionals a través d'instint.tv, barts.cat i a taquilla del teatre BARTS (Av. Paral.lel, 62 de Barcelona). Preu de l'entrada: 14€ + despeses de gestió.

INSTINT a: instint.tv

En: Instint BARTS 
Tags: artur mas barts iñaki gabilondo instint 
Miércoles, 3 de junio de 2015 • 12:30h.


Este domingo, 23 de febrero, laSexta emite a partir de las 21:30 horas "Operación Palace", un especial sobre el 23F dirigido por Jordi Évole. El programa cuenta con el testimonio de algunos de los que fueron sus protagonistas, recuperando el momento histórico que tuvo en vilo a todos los españoles durante el 23 de febrero de 1981, cuando el teniente coronel Antonio Tejero asaltó el Congreso de los Diputados.

'Operación Palace'
Los interrogantes que se generan con "Operación Palace" obligan, a continuación, a un debate que conducirá Jordi Évole, con la participación de Iñaki Gabilondo, periodista; Garbiñe Biurrun, presidenta de la Sala de lo Social del Tribunal Superior de Justicia del País Vasco; y Eduardo Serra, exministro de Defensa. Sobre la mesa, se debatirán temas como el desarrollo de la democracia, si existe una sobreprotección a la Monarquía o si está agotada la actual Constitución.

Sigue "Operación Palace" la noche especial que Jordi Évole dedica al 23F en Twitter: @Noche23F
En: Operación Palace laSexta 
Tags: eduardo serra garbiñe biurrun iñaki gabilondo jordi évole la sexta noche23f salvados 
Jueves, 20 de febrero de 2014 • 11:28h.

1 | 2 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 2 ]