'Divendres'
Arriba el divendres a DIVENDRES i és l’hora de muntar el xiringuito de la tertúlia de "La Riera". Amb tertulians reals i virtuals a través de les xarxes parlarem del Carlos, la Maribel i l’Amanda. La nòvia del Carlos l’ha posat entre l’espasa i la paret i ell ja ha triat. Ha estat una bona elecció? L’Amanda colla massa el Carlos? Ho debatrem a la tertúlia de “La Riera” en què també parlarem de l’Ariadna; aquesta setmana ha tingut pretendents per triar però s’ha quedat amb el que segurament li portarà més problemes: l’Andreu. Anirà endavant aquesta relació? Com s’ho prendrà l’Ernest?

Com cada divendres, tindrem una nova cita amb la Mònica Terribas. Xavi Coral repassa l’actualitat amb la periodista a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes i enguany parlarem del ple d’investidura de la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i de la renovació d’Alves pel Barça... i molts altres temes com el paper de Ciutadans en els pactes polítics a les comunitats de Madrid i Andalusia.

També ens visiten aquest divendres Lluís Bernabé, director de la Fundació "La marató" de TV3, i el doctor Gabriel Capellà, coordinador de l’Assessoria Científica de la Fundació per conèixer els avanços en investigació que s’han realitzat entorn del camp de les malalties minoritàries, gràcies a la recaptació que es va fer a "La marató" de l’any 2009.

Abans de marxar de cap de setmana, l’expert en elegància i bones maneres Marc Giró reprendrà un tema que va començar la setmana passada i que té molta teca: com tractar amb elegància els companys de feina, encara que de vegades et crispin els nervis.

T'esperem divendres 12 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: la marató lluís bernabé marc giró 
Viernes, 12 de junio de 2015 • 00:01h.