'Divendres'
Arriba el divendres a DIVENDRES i és l’hora de muntar el xiringuito de la tertúlia de "La Riera". Amb tertulians reals i virtuals a través de les xarxes parlarem del Carlos, la Maribel i l’Amanda. La nòvia del Carlos l’ha posat entre l’espasa i la paret i ell ja ha triat. Ha estat una bona elecció? L’Amanda colla massa el Carlos? Ho debatrem a la tertúlia de “La Riera” en què també parlarem de l’Ariadna; aquesta setmana ha tingut pretendents per triar però s’ha quedat amb el que segurament li portarà més problemes: l’Andreu. Anirà endavant aquesta relació? Com s’ho prendrà l’Ernest?

Com cada divendres, tindrem una nova cita amb la Mònica Terribas. Xavi Coral repassa l’actualitat amb la periodista a partir d’algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes i enguany parlarem del ple d’investidura de la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i de la renovació d’Alves pel Barça... i molts altres temes com el paper de Ciutadans en els pactes polítics a les comunitats de Madrid i Andalusia.

També ens visiten aquest divendres Lluís Bernabé, director de la Fundació "La marató" de TV3, i el doctor Gabriel Capellà, coordinador de l’Assessoria Científica de la Fundació per conèixer els avanços en investigació que s’han realitzat entorn del camp de les malalties minoritàries, gràcies a la recaptació que es va fer a "La marató" de l’any 2009.

Abans de marxar de cap de setmana, l’expert en elegància i bones maneres Marc Giró reprendrà un tema que va començar la setmana passada i que té molta teca: com tractar amb elegància els companys de feina, encara que de vegades et crispin els nervis.

T'esperem divendres 12 de juny a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: la marató lluís bernabé marc giró 
Viernes, 12 de junio de 2015 • 00:01h.

Espartac Peran i Xavi Coral
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada a la localitat de Prades, a la comarca del Baix Camp. Des d’allà, seguirem les aventures del nostre home fora de plató, Espartac Peran, que durant aquest primer dia anirà acompanyat de l’escriptor Màrius Serra per analitzar les peculiaritats de la parla en aquesta regió de Catalunya. A més a més, avui en Màrius porta una gran sorpresa, el joc de l’Enigmàrius, tot un repte per a tots aquells que ens agrada aprendre sobre el llenguatge i que, alhora, que ens ho passem bé, i que segur que ens farà passar estones molt agradables aquest Nadal!

Són tan nombroses les icones que defineixen la localitat de Prades, que l’Espartac ha decidit mostrar-nos algunes d’aquestes imatges al costat dels seus habitants, com la font renaixentista, el nen de Prades, la pedra vermella, la festa del bosc o les orelletes. Una gran ocasió per conèixer més a fons aquesta meravellosa població!

També ha estat un cap de setmana solidari a Tv3 amb "La marató" contra les malalties neurodegeneratives, i aquest dilluns farem balanç d’aquesta edició al costat de Lluís Bernabé, director de "La marató" de Tv3 i els nostres col·laboradors.

Com tots els dilluns, tornarem a obrir el programa amb una tertúlia en què comentarem l’actualitat més destacada del dia i del cap de setmana, que segur que passarà per les últimes novetats al voltant de l'anunci de la consulta sobiranista el 9 novembre del 2014. Amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! Comença la setmana amb nosaltres, 16:40h., Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran lluís bernabé màrius serra núria ferré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Domingo, 15 de diciembre de 2013 • 22:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]